Önder Özen: "Galatasaray'ın onun gibi bir transfere ihtiyacı var"

Galatasaray, Süper Lig’in 36. Haftasında Medipol Başakşehir FK ile golsüz berabere kaldı. Önder Özen, yorumlar yaptı.

Önder Özen: "Galatasaray'ın onun gibi bir transfere ihtiyacı var"

Medipol Başakşehir FK-Galatasaray maçının ardından NTV yorumcusu Önder Özen, değerlendirmelerde bulundu.

Özen’in açıklamaları şu şekilde:

"YİNE MUSLERA"

"Başakşehir'in öyle bir 20 dakikası var ki Galatasaray'ın etrafını resmen sardılar ve o dönemde birçok pozisyon buldular. Muslera ve Alpaslan böyle oynamasa Başakşehir farklı kazanabilirdi. Galatasaray'da üst düzey performans veren isim ne "proje" kapsamında kadroya katılan oyuncular ne de "piyango" olarak baktığımız Kerem oldu. Yine Muslera..."

"FERNANDO TARZI BİR İSME İHTİYAÇ VAR"

"Kalite tesadüf değildir. Bazen 11 tane kaliteli oyuncu bile size yetmeyebiliyor. Takım planlaması konusunda bu takımı birbirine bağlayacak birkaç "usta" lazım. En başta da stoperlerin önünde Fernando tarzı bir isme ihtiyaç olduğunu düşünüyorum."

"OYUNCULAR NİTELİKSİZ DEĞİL"

"Düşük profil takımlarda oyuncuların iyi anlaşması gerekebilir ancak yarışmacı takımlarda "arkadaşlık" başarıda bir unsur bile değildir. Real Madrid'de oyuncuların birbirinden haberi bile yoktur ancak profesyonellik bambaşka bir şeydir. Oyuncuları oyuna bağlamanız gerekli. Morutan, Cicaldau performans veremedi ancak bu oyuncular asla niteliksiz değil. Galatasaray'ın kadrosu, yaşı gelmiş oyuncular hariç komple değiştirmeniz gereken bir kadro değil. Tekrar söylüyorum bu oyuncular nitelikli oyuncular."

"YÖNETİM CİDDİ ZAMAN KAYBETTİ"

"Galatasaray'ın yönetimindeki karmaşıklık dolayısıyla çok ciddi zaman kaybettiğini düşünüyorum. Ne takımdaki oyuncuları tutmak için muhatap var ne de yeni transfer yapmak için."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2022, 11:50
YORUM EKLE