Önder Özen: "Kendi gözlerimle gördüğüm şeyi anlatıyorum, 25. dakikada not aldım, arasaydım tebrik ederdim"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e 2-1 mağlup olurken grupta 4 puanda kaldı.

Önder Özen: "Kendi gözlerimle gördüğüm şeyi anlatıyorum, 25. dakikada not aldım, arasaydım tebrik ederdim"

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray'ın Bayern Münih karşısındaki performansını değerlendirdi.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'I ALKIŞLIYORUM"

"Ben uzun zamandan beri Bayern Münih'i böyle sıkıştıran bir takım görmedim. Galatasaray'ı tebrik ediyorum ve alkışlıyorum. Galatasaray, iki maçta da çok kabadayı bir futbol oynamıştır. Oyun olarak ben beğendim. Herkes maksimuma yakın efor sarf etti. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi takımı olduğunu göstermiştir. Şanssızlık şu ki çok hak etmemiş olmasına rağmen iki maçı da kaybetmiştir."

"25. DAKİKADA NOT ALDIM"

"Bayern Münih, kendi oyununu oynayamadı. Bu gerçekten önemlidir. Bayern'in gollerinin yüzde 80'inde gidiş sağdan bitiş soldandır ama Galatasaray bunu tersine çevirmeyi başardı. Soldan oynatmaya zorladı. 25. dakika ben not aldım. Bayern'de normalde Kim Min-Jae topu alır, Dayot Upamecano verir ve o da sağda Mazraoui ile oynar, atağı başlatır ama Galatasaray, Icardi ile Kim Min-Jae ve Dayot Upamecano arasındaki bağlantıyı sürekli kapattı, Zaha da hep Mazraoui'nin önüne geldi. Kerem de ortadan destekledi. Böylece Kim Min-Jae her zaman solda Davies'e oynadı ve Galatasaray baskıyı oradan yaptı. Ben normalde futbol dünyasındaki insanları aramaktan hoşlanmam ama Okan Buruk'u arasaydım tebrik ederdim. Kendi gözlerimle gördüğüm şeyi anlatmaya çalışıyorum. Akıllıca bir iş yapıldı."

"EN YAKIN SENARYO İKİNCİLİK"

"Galatasaray için gruptaki 2, 3 ve 4.'lük ihtimalleri açık ama bana en yakın senaryo ikincilik gibi geliyor. Galatasaray, Manchester United ve Kopenhag'ı yenebilir."

"ÜÇÜ DE HARİKULADEYDİ"

"Galatasaray'da Davinson Sanchez, Sacha Boey ve Lucas Torreira, harikuladeydi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2023, 00:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kaptan gusto
Kaptan gusto - 7 ay Önce

Önder özen neredeyse rakibini 2 maçta da yenen bayern münih ten Galatasarayı üstün edecek.Yenildik ama ezilmedik boş laflarına yeniden döndü