Önder Özen: "Mourinho şikayetçiydi ama Okan Buruk'un sevdiği tarzda bir oyuncu"

Galatasaray'ın Tottenham'dan kadrosuna kattığı 26 yaşındaki Fransız orta saha Tanguy Ndombele'nin performansı merak ediliyor.

Önder Özen: "Mourinho şikayetçiydi ama Okan Buruk'un sevdiği tarzda bir oyuncu"

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray'ın Tottenham'dan transfer ettiği Tanguy Ndombele ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"GEÇEN SEZON 40 MAÇA ÇIKMIŞ"

"Herkes sık sık sakatlandığı için eleştiri yapıyor ama geçen sezon 40 maça çıkmış futbolcudan bahsediyoruz. Napoli'nin şampiyonluğunda önemli bir parça oldu."

"ORTA SAHADA FARK YARATIR

"Sergio Oliveira'dan sonra Galatasaray orta sahasında fark yaratır. Torreira ile kaptıkları toplarla hücumcuların işlerini kolaylaştıracaklar. Tam anlamıyla Okan hocanın sevdiği tarzda bir oyuncu." dedi.

"JOSE MOURINHO ŞİKAYETÇİYDİ"

"Tottenham'ı çalıştırdığı dönemde Jose Mourinho'nun şöyle bir şikayeti vardı. 'Bir hafta mükemmel oynuyor, diğer hafta yorgun. Bu hep devam ediyor.' Yani buradan şu anlam çıkıyor. Bir maçta her şeyini veriyor ama sonraki maçta oyuncunun devamlılığı yok. Fenerbahçe'de Johnson ve Appiah öyleydi. Maçtan sonra formalarını sıktığında ter akardı ama sonraki iki gün antrenmanda göremiyorduk. Çünkü o maçta her şeyini ortaya koyuyorlardı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2023, 14:08
YORUM EKLE