Hamit Altıntop: "Galatasaray'ın yaptıkları bana mantıklı gelmiyor"

Galatasaray ile ilgili yapılan skandal açıklamalara bir yenisi daha eklendi.

Hamit Altıntop: "Galatasaray'ın yaptıkları bana mantıklı gelmiyor"

TFF Milli Takımlardan sorumlu yöneticisi olan Galatasaray'ın eski oyuncusu Hamit Altıntop, Galatasaray hakkında konuştu.

YERLİ OYUNCU ELEŞTİRİSİ

Hamit Altıntop, Galatasaray'ın kadro planlamasını ve transferlerini eleştirdi.

ALMAN SPOR KANALINA KONUŞTU

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Rams Park'ta Molde'yi 2-1 mağlup ettiği maçın devre arasında bir Alman spor kanalına bağlanan Hamit Altıntop'un sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Altıntop'un açıklamaları şu şekilde:

"YAPTIKLARI BANA MANTIKLI GELMİYOR"

"İlk 11'de neredeyse Türk futbolcu yok. Çok yüksek paralar harcandı. Yaptıkları yatırım bana mantıklı gelmiyor. Bunun karşılığını almak için Şampiyonlar Ligi'nde daha iyi futbol oynayıp başarılı neticeler almaları gerekiyor." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2023, 14:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 9 ay Önce

Senin, Türk milletine, Türk futboluna attığın Kuntz kazığı çok mantıklı Hamit efendi...bizi dünyaya rezil ettiniz...bir an önce Kuntz'u da al futbolumuzun yakasından düş....seni ilgilendirmeyen konulara da girme...GS'nin senin fikirlerine ihtiyacı yok....söyle Allah aşkına futbolumuzda hangi yaralı parmağa melhem oldun ? Sen de getirdiğin ikinci hatta üçüncü sınıf antrenör olan Kuntz da tam bir fiyaskosunuz...

Gs
Gs - 9 ay Önce

Bu arkadaşın futbolculuğuda işe yaramazdı

Sait
Sait - 9 ay Önce

Sen kendi işine bak Altıntop. Milli takımın hali ortada.

Mehmet Sait Oktay
Mehmet Sait Oktay - 9 ay Önce

Sadece Galatasaray'ı suçluyorsun başka takımlara da bi göz atsana Hamit efendi milli takımı ile ilgilensen daha iyi olur hiç bir başarınızı görmedik

Ali Üstün
Ali Üstün - 9 ay Önce

Sana doğru gelmiyorsa doğru yoldayız ozaman senin bilginle nerelerde olduğumuz belli