"Galatasaray'a gitmesine izin vermedi, sezon sonu bedavaya alınacak"

Galatasaray, transferin son haftasında orta sahaya yerli bir oyuncu transfer etmek için görüşmelerde bulunuyor.

"Galatasaray'a gitmesine izin vermedi, sezon sonu bedavaya alınacak"

Galatasaray pusuya yattı, fırsat kovalıyor... Sarı-Kırmızılılar, transferin son haftasını fırsat isimleri bekleyerek geçirecek. Galatasaray’da artık tek hedef, orta sahadaki yerli rotasyonunu güçlendirmek. Yönetim ve teknik heyetin yaptığı son görüşmede, kulübün bütçesini zorlamayıp, olursa fırsat transferi yapılması konusunda mutabakat sağlandı.

YERLİ TRANSFERİ İÇİN ÖNCELİKLİ İKİ ADAY

Belirlenen isimler de bir süredir gündemde olan Salih Özcan ve Berkay Özcan. Galatasaray Yönetimi, Salih için Borussia Dortmund’a son teklifini yapıp beklemeye geçti. Alman devinin vereceği cevaba göre süreç netlik kazanacak.

ÇAĞDAŞ ATAN KALMASINI İSTİYOR

Başakşehir’den Berkay için de eski hocası Okan Buruk devrede. Ancak Başakşehir’de yaşanan teknik adam değişikliği ve takımın başına Çağdaş Atan’ın geçmesi sonrasında bu süreç de zora girdi. Çağdaş hocanın Berkay’la çalışmak istediği, bu nedenle 25 yaşındaki oyuncunun satılmasına sıcak bakmadığı öğrenildi.

OKAN BURUK GÖRÜŞTÜ

Berkay Özcan ile Okan Buruk’un bir transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi.

BEDAVAYA TRANSFER EDECEKLER

Sarı Kırmızılılar ise gerekirse kış dönemini bekleyip sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcuyla sezon sonu için anlaşma yoluna gidecek.

ROTA YENİDEN İNGİLTERE DÖNDÜ

Listedeki bu iki oyuncunun da şimdilik Galatasaray’a gelmelerinin zor görünmesi, rotanın yeniden İngiltere’ye çevrilmesine yol açtı. Ada basını kısa süre önce Sarı-Kırmızılı kulübün Okay Yokuşlu transferi için devrede olduğunu öne sürmüş, ancak bu iddia kulüp tarafından doğrulanmamıştı.

OKAY YOKUŞLU İÇİN DÜŞÜK BİR TEKLİF YAPILACAK

Buna karşın tecrübeli futbolcunun hem ön libero hem de stoper olarak görev yapabilmesi, maliyetinin de uygun olması durumunda transferde öncelikli isim haline gelmesine yol açıyor. Galatasaray Yönetimi, West Bromwich’e de Okay için düşük bir teklif yapma hazırlığında.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2023, 13:03
YORUM EKLE