Suat Umurhan: "Galatasaray aklının çelinmesine engel olacak, sözleşme için masaya oturulacak"

Nelsson ve Boey’in maaşlarını iyileştirecek olan Galatasaray, İtalyanların radarındaki Uruguaylı oyuncu Torreira’nın da ücretini artırarak aklının çelinmesine engel olacak.

Suat Umurhan: "Galatasaray aklının çelinmesine engel olacak, sözleşme için masaya oturulacak"

Galatasaray, transfer döneminde kadrosunu yıldızlarla takviye ederken takımdaki maaş dengesi de değişti.

KİLİT İSİM TORREIRA

Geçen sezon sarıkırmızılı ekibin orta sahadaki yükünü çeken ve şampiyonluğun kilit isimlerinden biri olan Torreira'ya İtalya'dan da teklifler geldi. Başta Lazio olmak üzere tüm önerileri geri çeviren yönetim, transfer döneminin Avrupa için noktalanması ile birlikte kolları sıvadı.

3 FUTBOLCUYLA MASAYA OTURULACAK

Boey ve Nelsson'a yeni sözleşme ile savunma hattında maaş dengesini yeniden kurmayı düşünen yöneticilerin, orta sahada masaya oturacağı oyuncu ise Lucas Torreira.

ALT RAKAM NDOMBELE'NİN MAAŞI

6 milyon Euro'ya Arsenal'den alınan ve 4 yıllık imza atan Uruguaylı, her sezon için de 2 milyon 750 bin Euro kazanıyor. Yeni transfer Ndombele'ye 3 milyon 136 bin Euro ödeyecek olan Aslan, Torreira için de en az bu tarifeyi düşünüyor.

AKLININ ÇELİNMESİNE ENGEL OLACAKLAR

27 yaşındaki futbolcu ile sözleşme de uzatmak isteyen yönetim, futbolcusunun ücret iyileştirmesi ile birlikte aklının çelinmesine de engel olmak istiyor.

Kaynak: Suat Umurhan / Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2023, 13:35
YORUM EKLE