Onur Özkan: "Galatasaray'a gelirse inanılmaz fark yaratır, keşke gelse, 1 numaraya koyarım"

Galatasaray'da 8 numara transferi için görüşmeler sürüyor.

Onur Özkan: "Galatasaray'a gelirse inanılmaz fark yaratır, keşke gelse, 1 numaraya koyarım"

Futbol Plus Youtube kanalında Onur Özkan, Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Özkan'ın açıklamaları şu şekilde:

"NDOMBELE ŞU ANDA EN ÇOK İLGİLENİLEN İSİM"

"Ndombele, şu anda Galatasaray'ın en çok ilgilendiği isimlerden birisi. Hatta bir görüşme olacaktı. Galatasaray, zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama formülü üzerinde duruyor."

"NDOMBELE RİSKLİ BİR TRANSFER"

"Açıkçası ben Ndombele transferini riskli olarak görüyorum. Profil olarak belki Galatasaray'a en uygun profil. Oyunun iki yönünü oynayan, tempolu, fizik gücü yüksek, top sürme yeteneği olan bir 8 numara ama son dönemlerine baktığımız zaman fiziki açıdan bir düşüş görüyoruz ki bu da çok tehlikeli. Geçen sezon Napoli'de ilk 11 ve 90 dakika oynama sayısı çok düşük. Galatasaray yönetimi, Ndombele transferini istiyor ama riskli bir hamle." 

"ROTA YENİDEN PARADES'E DÖNÜYOR OLABİLİR"

"Ben hala Paredes'i ilk sırada görüyorum. Zaten belirli bir seviyeye ulaşılmıştı. Sadece Paredes bekletiyordu. Sanki rota tekrar Paredes'e dönüyor olabilir."

"FOFANA, ÇOK HEYECAN VERİCİ BİR İSİM"

"Youssouf Fofana, inanılmaz bir isim. Çok heyecan verici bir futbolcu. Galatasaray'ın alması çok zor ama geçmiş dönemde yapılan transferlere bakınca temkinli yaklaşmamız lazım. Zaniolo'yu alan yönetim, Fofana'yı da alabilir."

"FOFANA, İNANILMAZ FARK YARATIR"

"Monaco ile sözleşmesinin son senesinde olması büyük avantaj. Çok sayıda talibi var. Galatasaray'a gelirse inanılmaz fark yaratır, keşke gelse. Saydığımız isimler arasında 1 numaraya koyarım. Fiziki açıdan haksız rekabete yol açar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2023, 21:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Han
Hüseyin Han - 10 ay Önce

Paredes, sert futboluyla çok kart görecek bir oyuncu Galatasaray'a faydalı olmaz, Berkan da Galatasaray'a faydalı olmayan bir oyuncu hemen gönderilmeli.