"Galatasaray'dan kiralık olarak gitmek istemiyorum"

Galatasaray'da Yusuf Demir krizi yaşanmaya devam ediyor.

"Galatasaray'dan kiralık olarak gitmek istemiyorum"

Süper Lig'de geçen sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmak için iddialı transferler yaptı. Sarı kırmızılı takımda sıra ayrılıklara geldi.

CICALDAU GİTTİ, SIRA MORUTAN'DA

Cicaldau'yu Konyaspor'a kiralık gönderen Galatasaray'da Olimpiu Morutan için de kiralık transfer kararı verildi. Morutan'ı Süper Lig'den Konyaspor, Pendikspor, Rizespor ve Fatih Karagümrük istiyor. İtalya Serie B ekibi Palermo, Morutan'ı kiralamak için Galatasaray ile görüşmelere başladı.

YUSUF DEMİR'DE KRİZ ÇÖZÜLEMİYOR

Geçen sezonun başında 6 milyon Euro karşılığında büyük umutlarla transfer edilen Yusuf Demir bir türlü bekleneni veremedi. 

Bu sezon uygulanacak 'Mavi Kart' kuralındaki yerini yeni transfer Kerem Demirbay'a kaptıran Yusuf'un takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.

KİRALIK GİTMEK İSTEMİYOR

Kiralık gitmeyi kabul etmeyen Yusuf Demir'in bu tutumu kulüp için en büyük problem. Bonservisli satış konusunda beklenen teklifler gelmediği için yönetim bu sorunu çözmenin yollarını arıyor.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2023, 19:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cim bom bom
Cim bom bom - 10 ay Önce

Her sepette bir çürük elma olur Yusuf Demir gevşek tembel yeteneğini beynine veremeyen yaramaz futbolcu bizim de hatalarımız olacak tabii ve Yusuf büyük bir hataydı