Onur Özkan: "Galatasaray müjdeyi verecek, İstanbul'a gelip anlaşma sağlanmasını bekliyoruz"

Galatasaray, Sacha Boey'in sözleşmesini yenilemek için görüşmelerini sürdürüyor.

Onur Özkan: "Galatasaray müjdeyi verecek, İstanbul'a gelip anlaşma sağlanmasını bekliyoruz"

Futbol Plus Youtube kanalında Onur Özkan, Sacha Boey gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Özkan'ın açıklamaları şu şekilde:

"TAKIMIN EN AZ KAZANAN YABANCI FUTBOLCUSU"

"Boey'in sözleşmesi geçen sezon da konuşulmuştu. Maaşına zam yapılması gündeme gelmişti 400 bin Euro civarında maaşı var ve takımın en az kazanan yabancı futbolcusu durumunda. Performansına baktığımız zaman bu gerçekten de ciddi bir adaletsizlik doğuruyordu."

"MENAJERİ KARŞI ÇIKMIŞTI"

"Yönetim de bu konuda adımlar atmıştı. Ancak o dönem Boey'in menajeri enteresan bir şekilde buna karşı çıkmıştı. Bunun nedeni de bu sezonun başı için Avrupa'ya bir transfer planlıyorlardı ancak planları istendiği gibi gitmedi. Hem Galatasaray'a beklenilen düzeyde rakamlarda teklif gelmedi hem de Sacha Boey'in ayrılık konusundaki fikri biraz değişti. Galatasaray'ın şampiyonluk yaşaması, Şampiyonlar Ligi'ne gidilmesi ve yapılan transferler sonrasında takımın seviyesinin ciddi şekilde yükselmesi bu kararında etkili oldu. Bu nedenle Galatasaray'da kalma yönünde bir eğilim gösterdi. Şu anda ise yeni sözleşme görüşmeleri tekrardan başlamış durumda."

"MENAJERİNİN İSTANBUL'A GELMESİ BEKLENİYOR"

"Şu anda yönetimin iki hedefi var. İlki maaşının güncellenmesi ve sözleşme süresini uzatılması. İkincisi ve daha önemlisi bir serbest kalma bedelinin koyulması. Nelsson'da olduğu gibi bu rakamın 25 milyon Euro olması isteniyor. Maaş konusunda çok ciddi bir artırım söz konusu olacak. 400 Euro'dan 1.2 milyon Euro seviyelerine maaşının çekilmesi bekleniyor. Görüşmeler şu anda hızlı bir şekilde sürüyor ve menajerinin de yüz yüze görüşmeler için kısa sürede İstanbul'a gelmesini bekliyoruz."

"TARAFTARA MÜJDE VERİLECEK"

"Yönetim bu konuda taraftara büyük ihtimalle bir müjde verecek. Saha içerisindeki performansına baktığımız zaman Galatasaray'daki vazgeçilmez 4-5 oyuncudan bir tanesi. Takım içinde çok fazla alternatifi de yok. Gerçekten de Galatasaray'ın hem lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde en istikrarlı isimlerinden biri. Yönetim bu konuda çok ciddi adımlar atıyor. Kısa süre içerisinde sonuca ulaşmaya çalışıyorlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2023, 19:35
YORUM EKLE