Onur Özkan: "Her an İstanbul'a gelebilecek durumda, Galatasaray'a gelmek istiyor"

Galatasaray'da transferde yeni bombaları patlatmaya hazırlanıyor.

Onur Özkan: "Her an İstanbul'a gelebilecek durumda, Galatasaray'a gelmek istiyor"

Galatasaray, Dinamo Moskova forması giyen 19 yaşındaki Rus oyuncusu Arsen Zakharyan'ı transfer etmek istiyor.

A Spor yorumcusu Onur Özkan, Zakharyan transferi konusundaki son gelişmeleri aktardı.

Özkan'ın açıklamaları şu şekilde:

-GALATASARAY'IN HEDEFİ HEMEN GETİREBİLMEK-

"Zakharyan transferi, öncelikle Galatasaray'ın vizyonunu ortaya koyuyor. Bu bir vizyon transferi, çok net. Zor ama bir yandan da heyecan verici bir operasyon. Rus Ligi'nin en genç gol atan ikinci oyuncusu ve Rus Milli Takımı'nın formasını giyen en geç 3 oyuncdan biri. Çok iyi bir oyuncu. 10 numara, 8 numara ve kanatlarda oynayabiliyor. Galatasaray'ın şu anki hedefi oyuncuyu hemen getirebilmek."

-GELEN BİLGİLER OLUMLU YÖNDE-

"Galatasaray'ın önünde iki haftalık bir süreç var. Mertens ve Sergio Oliveira'nın alternatifi olabileceği gibi ilk 11'de de direkt oynayabilir. Galatasaray'ın 1-2 sezon içerisinde vereceği paranın 2-3 katına satabileceği oyuncudan bahediyoruz. Hem saha içi hem de saha dışı yatırımı. Gelen bilgiler transferin olumlu gittiği yönünde."

-HER AN İSTANBUL'A GELEBİLECEK DURUMDA-

"Şu anda takımıyla Antalya'da kampta. Her an İstanbul'a gelebilecek durumda. Oyuncu da gelmek istiyor. Galatasaray, hiçbir hata yapmak istemiyor. Her ayrıntıyı düşünüyor. Ben olumlu bir şekilde sonuçlanmaya yakın görüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2023, 19:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseynov ibrahim
Hüseynov ibrahim - 1 yıl Önce

Bu oyuncuyu okadarda şişirmeye ihtiyac yok şu an qalatasarayımızın o pozisiyonda olan oyuncuları bence ondan iyidir benim nacizane düşncem teşekkürler