Orhan Uluca: "Galatasaray'da ilk 11 oyuncusu değil, boş adamı göremiyor, görse bile atamıyor"

Galatasaray'ın Kopenhag beraberliği sonrasında kadroda birçok taşların yerinden oynaması bekleniyor.

Orhan Uluca: "Galatasaray'da ilk 11 oyuncusu değil, boş adamı göremiyor, görse bile atamıyor"

Markaj Youtube kanalında Orhan Uluca, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Uluca'nın açıklamaları şu şekilde:

"ZIYECH, BU MAÇTA OLMAMALIYDI"

"Barış Alper Yılmaz, Kopenhag karşılaşmasına ilk 11 başlamalıydı. Ön alan baskısı bu maçın her şeyini belirlerken takımla uyumu henüz olmayan ve ön alan baskısı Barış kadar olmayan Ziyech, bu maçta olmamalıydı."

"EN BÜYÜK SUÇ NASIL MUSLERA'DA OLABİLİR Kİ?"

"Yenilen ilk golde Muslera için suçlu denmesine katılmıyorum. Muslera, sola sağa 20 attığı pastan 17-18'ini takım arkadaşlarına isabetli yolladı. Evet biraz bombeli attı, Torreira alamadı. Ama öyle ani ataklık bir durum yoktu. 2 stoper ve Kerem o bölgedeydi. Orta açılırken de 7 kişi ceza sahasındaydı. En büyük suç nasıl Muslera'da olabilir ki?"

"MERTENS, İLK 11 OYUNCUSU DEĞİL"

"Mertens, yorgun rakibe karşı çok daha etkili. İlk 11 oyuncusu değil. Boş adamı göremiyor, görse bile atamıyor, nefessiz kalıyor. Son dakikalarda oyuna girerse daha faydalı olur."

"KEREM DEMİRBAY İSTİKRARSIZ"

"Kerem Demirbay için 'Eksisi nedir?' diye sorsanız, istikrarsızlık diyebilirim. Oyuncuya girme konusunda da zamanlama olarak sıkıntılı. Sezon boyunca bunu yaşayacağız. Bazen öveceğiz, bazen 'Bu nasıl futbolcu?' diyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2023, 10:07
YORUM EKLE