Orhan Uluca: "Galatasaray için çok acı verici bir şey, Okan Buruk 10 dakika da olsa..."

Galatasaray, Süper Lig'de haftayı Fenerbahçe beraberliği ile geride bıraktı.

Orhan Uluca: "Galatasaray için çok acı verici bir şey, Okan Buruk 10 dakika da olsa..."

Markaj Youtube kanalında Orhan Uluca, Fenerbahçe - Galatasaray derbisini değerlendirdi.

Uluca'nın açıklamaları şu şekilde:

"BELKİ 1 PUAN GÜZEL AMA..."

"Belki deplasmanda 1 puan almak güzel bir şey ama bu kadar kötü Fenerbahçe'den 3 puan alamamaya Galatasaraylılar üzülmüştür."

"ICARDI'NIN YERİNİ KAYBETME KORKUSU YOK"

"Icardi değil, dünyanın en iyi oyuncusu olsa da sürekli oynayacağını bilse düşüşe geçer. Rekabet güzel bir şeydir. Icardi, sadece taraftar için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Oyundan çıkarılma korkusu yok. Takımda yerini kaybetme korkusu yok. Gerçek bir Icardi olsaydı, Jayden Oosterwolde'nin müdahalesinden önce golü atardı." 

"10 DAKİKA OLSA DA ÇIKARAMIYOR"

"Icardi kötü ve Bakambu formda ama hepimiz Icardi'nin oyundan çıkmayacağını biliyoruz. Bu çok acı verici bir şey. Bu kadar olamaz. Okan Buruk, 10 dakika da olsa Icardi'yi oyundan alamıyor. Fenerbahçe'de de Batshuayi 1 hafta önce hat-trick yapmış bir oyuncu, o da 90+4'te girdi."

"MAÇI ALMAN HAKEM YÖNETSE..."

"Premier Lig ve Bundesliga gibi liglerdeki tempoyu belirleyen unsur hakemmiş. Bu maçı bir Alman hakem yönetse, gördüğünü de verse farklı bir maç izlerdik."

"BARIŞ'I TEBRİK ETMEK GEREK"

"Barış Alper Yılmaz'ı tebrik etmek gerekir. Bir sol bek olarak Galatsaray'ın bütün hücumcularından daha çok pozsiyon üretti." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2023, 14:31
YORUM EKLE