Erman Toroğlu: "10 bin liraya almışlar, sizin cebinizden paraları çaldılar, neredeyse halay çekecekler"

Galatasaray ile Fenerbahçe, Kadıköy'de oynanan maçlarda yenişemedi.

Erman Toroğlu: "10 bin liraya almışlar, sizin cebinizden paraları çaldılar, neredeyse halay çekecekler"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Galatasaray derbisiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"HERKES MUTLU, ELLERİNDEN GELSE HALAY ÇEKECEKLER"

"Kötü bir maç oldu ama herkes memnun. Bunların arkasından kovalayan yok. Beraberlikte herkes mutlu. TFF mutlu, hakem mutlu, teknik direktörler ve futbolcular mutlu. Maçın sonunda futbolcular nasıl sarılıp öpüşüyorlar. Ellerinden gelse iki takım futbolcuları halay çekecek. Üzgün suratlar da yalan rüzgarı."

"MAÇA GİDİP PARA VERSEYDİM HELAL ETMEZDİM"

"İyi futbol seyretmek için oturdum, rezalet bir maç izledim. Eğer maça gidip para verseydim helal etmezdim. Evde parasını verip izleyen olsaydım yine helal etmezdim. Arkadaşlarım Almanya'dan geldi. Baba-kız kale arkasından bilet aldılar, kulübün bin liraya sattığı bileti adam başı 10 bin liraya almışlar. Yarım saat sonra 15 bin lira olmuş. Hani Passolig'de bu işler yoktu, hani devredemiyordun? Karaborsacılar için çok iyi maç oldu, çok para kazanmışlar."

"YALANDAN MÜCADELE VAR"

"İki takım da sahada ter attı sadece. İlk yarı futbol açısından fiyasko. Heyecan var, kalite sıfır, mücadele yalandan..."

"SİZİN CEBİNİZDEN PARALARI ÇALDILAR"

"Maç 45 dakika oynandı. Siz 90 dakika izlemek için para verdiniz, sizin cebinizden paraları çaldılar. Hem futbolcular hem kulüpler, sizin cebinizden paranızı çaldılar, sizin keyfinizi aldılar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2023, 22:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 5 ay Önce

Erman hoca gördüğün pozisyonu mertçe yorumlayamıyorsun ya da bilinçli olarak yorumlamıyorsun.. Gittikçe de düşüyorsun ve kabzımallaşıyorsun.. senin programlarını artık seyretmeyeceğim..