Osman Şenher: "Icardi'yi çıldırttı, böyle olursa çabucak emekliye ayrılır"

Galatasaray, Süper Lig'de namağlup olarak yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Osman Şenher: "Icardi'yi çıldırttı, böyle olursa çabucak emekliye ayrılır"

Milliyet Gazetesi spor yazarı Osman Şehner, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Şenher'in açıklamaları şu şekilde:

Sarı-kırmızılıların Türkiye üstü bir kadrosu var. Daha doğrusu bir Şampiyonlar Ligi kadrosu, Türkiye için bu kadro lüks. Sahaya konan futbola bakıyorum; bu yıldızlar gerçek güçlerini gösteremiyorlar. 

"OKAN HOCA, BUNA BİR ÇARE BULMALI"

Maç 2-0 olmuş, öyle bir gol yiyorsun ki evlere şenlik. Muslera çıkayım mı çıkmayayım mı diye biraz tereddütte kalınca topu kalesinde gördü. Olmaz! Uruguaylı eldiven Kopenhag karşısında da bir sürü hatalar yaptı, son dakikalarda takımı beraberliği sağladı. Okan hocanın buna bir çare bulması lazım.

"SANCHEZ ÇOK İYİ BİR FUTBOLCU"

Sanchez ilk defa oynadı ve çok iyi bir futbolcu. Her şeyden önemlisi hava toplarına hakim. Topu oyuna sokarken zorlanmıyor, geri pas yapmıyor. Mutlaka Manchester United maçına kadar defanstaki bu sıkıntıya Okan Buruk bir çare bulacak. 

Kazımcan dün gece şanssızlık yaşadı, sakatlanıp oyundan çıktı. Abdülkerim mecburen sol beke geçti. Yerine stopere de Kaan Ayhan geçti. Abdülkerim iyi niyetli, sağlam bir çocuk. Ama sol bekte ağır kaldı. Sonuçta Galatasaray’dan Başakşehir’e kiralık giden Leo Dubois, sarı-kırmızılıların sol tarafından etkili oldu, hücuma çıktı, bir de gol attı.  

"ARTIK KEREM'İ PAMUKLARA SARARLAR"

İlk yarı oyuna bakıyoruz Barış Alper, böyle futbol oynayacaksa Galatasaray formasını bir daha zor görür. Hani Kerem Aktürkoğlu’nu ıslıklayan taraftar var ya, Barış’ı gördükten sonra artık Kerem’i pamuklara sarar. Nitekim ikinci yarı Kerem, Barış’ın yerine oyuna girdi, penaltı kazandırdı. Icardi de penaltıyı filelere göndererek moral buldu. Barış Alper böyle oynayacaksa eminim Icardi çabucak emekliye ayrılır. Arjantinli forveti çıldırttı. 

"NDOMBELE HAZIR OLUNCA OLIVEIRA FORMA ŞANSI ZOR BULUR"

Aynı şekilde Oliveira ne top tutabiliyor ne pas verebiliyor ne de rakip hücuma çıktığında kademeye geçiyor. Takıma hiç bir katkısı yok. Portekizli futbolcuya ne olmuş böyle bilemiyorum. Bu kadar pas hatasını nasıl yapıyor, kendine nasıl yakıştırıyor? İşin doğrusu Oliveira geriye gidiyor. O da Ndombele hazır olunca bir daha forma şansı zor bulur. 

"ICARDI'Yİ TOPLA BULUŞTURAMIYORLAR"

Her şey bir yana Icardi gibi bir santrforun var, topla buluşturamıyorsun. Cim Bom’da kanatlardan düzgün orta gelmiyor. Bu bir gerçek. Top alamayınca da Icardi’nin gücü yarı yarıya düşüyor. Tete ise iyi futbolcu ama Tete olsun, Ziyech olsun bu iki futbolcunun da zamana ihtiyacı var. 

Başakşehir’de ise teknik direktör Çağdaş Atan puan almak için elinden gelen her şeyi yaptı. Başakşehir iyi de top oynuyor ama genç teknik adamın sisteminin oturması için onların da zamana ihtiyacı var. 

Son sözüm de maçın hakemi Kadir Sağlam’a... Penaltıları verirsin, vermezsin o ayrı bir konu ama maçın hakemi futbolcunun sağlığını korumak mecburiyetinde. İlk yarı Berkay’ın Torreira’nın kaval kemiğine tabanıyla vurması tartışılacak bir konu değil, direkt kırmızı karttı.  

Kaynak: Osman Şenher / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2023, 03:11
YORUM EKLE