Ozan Kabak: "Bir Galatasaraylı olarak mutluyum ve aradım"

Galatasaray'ın eski oyuncu Ozan Kabak, Galatasaray ile ilgili konuştu.

Ozan Kabak: "Bir Galatasaraylı olarak mutluyum ve aradım"

Bundesliga takımlarından Hoffenheim'ın formasını giyen Ozan Kabak, Galatasaray ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kabak'ın açıklamaları şu şekilde:

"Bir Galatasaraylı olarak böyle bir takım izlediğim için mutluyum"

"Bu sene Süper Lig’de çok kaliteli hocalar ve oyuncular vardı. Hoffenheim'daki takım arkadaşlarım da her zaman takip ediyordu, bana da soruyordu. Bu sene özelinde yurt dışından da daha çok takip edildi, ilgi duyuldu. Çok kaliteli bir lig oldu. Şampiyonluk yarışı son ana kadar sürdü. Büyük oyuncular, yıldızlar oynadı. Galatasaray'ın şampiyonluğu için ayrıca mutluyum. Okan Hoca, Erden ağabey çok güzel bir takım kurdular. Oyuncular da Galatasaray’a yakışır bir şekilde mücadele etti ve şampiyonluğu göğüsledi. Ben de her zamanki gibi çok mutlu oldum. Aradım, herkesi tebrik ettim. Galatasaray’ın her zaman bu kalitede oynaması, bu kalitede oyunculara sahip olması gerek. Bir Galatasaraylı olarak böyle bir takım izlediğim için mutluyum."

"Icardi, Mertens, Nelsson çok iyi performans sergiledi ama..."

Ozan Kabak, "Galatasaray'da bu sene ön plana çıkan isim sana göre kimdi?" sorusuna şu cevabı verdi: 

"Icardi tabii ki. Birbirinden güzel goller attı. Türk oyuncuları da es geçmemek gerek. Kerem, Barış, Yunus, Abdülkerim olsun her zaman çok büyük katkı sağladı. Ülkemizde yabancılara çok daha fazla ilgi var ama bakınca yerli oyuncuların da kalitesini es geçmemek gerek. Icardi, Mertens, Nelsson çok iyi performans sergiledi ama Türk oyuncuların da burada büyük emeği var. Bence ülkemizde bu göz ardı ediliyor. Buna da ayrı bir parantez açmak istedim." yanıtını verdi.

"Çok sayıda Galatasaray formalı taraftar görüyorum"

"Almanya'da yaşayan Türk'lerin ilgisi yoğun. Özellikle Galatasaraylılardan. Sağ olsunlar hiçbir zaman ilgi ve alakalarını eksik etmiyorlar. Hatta Hoffenheim maçlarına gelen çok sayıda Galatasaray formalı taraftar görüyorum. Bu beni çok mutlu ediyor. Benim için ekstra bir motivasyon kaynağı." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2023, 10:16
YORUM EKLE