Özgür Sancar: "Galatasaray'da sürekli el kol hareketi yapıyor, yollar ayrılmalı"

Galatasaray'da devre arası transfer döneminde sürpriz ayrılıklar yaşanabilir.

Özgür Sancar: "Galatasaray'da sürekli el kol hareketi yapıyor, yollar ayrılmalı"

Futbol yorumcusu Özgür Sancar, Galatasaray'ın yıldız oyuncularından Wilfried Zaha ve Tete ile ilgili yorumlarda bulundu.

Sancar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ZAHA İLE İLGİLİ SÜRPRİZ BİR ÇALIŞMA OLABİLİR"

"Galatasaray'da Wilfried Zaha ile ilgili sürpriz bir çalışma olabilir. Çünkü Zaha, hareketler, jest ve mimikleriyle ortaya koyamadığı performansla tam bir eleştiri konusu. Zaha'ya yapılan yatırım çok yüksek. Şampiyonlar Ligi'nden elenildi ve Zaha'nın yarım dönemlik performansı hiç iç açıcı değil."

"SÜREKLİ EL KOL HAREKETİ YAPIYOR"

"Zaha, arkadaşlarına sürekli el kol hareket yapıyor. Kaan Ayhan pas atıyor ve alabileceği topken kendi hatasını Kaan Ayhan'a fatura eder gibi tuhaf bir tavır içerisinde giriyor. Zaha'nın bu hareketlerinden dolayı antipatik olduğunu düşünüyorum."

"GALATASARAY, PARA KAZANARAK YOLLARI AYIRMALI"

"Galatasaray'ın Zaha için bonservis ödeyebilecek Suudi Arabistan gibi liglere transfer etmek için bir çalışma yapması gerektiğini düşünüyorum. Galatasaray, mümkünse Zaha ile yollarını para kazanarak ayırmalı. Tete ile de yolları ayırmak son derece mantıklı. Tete'de çok ciddi bir perormansı sorunu var ve Zaha da başına buyruk oynuyor. Taktik ve disipline uymuyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2023, 15:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gurko
Gurko - 5 ay Önce

Aynen tam benim icimdekini söylemiş zaha oynayamiyor ama hep tavırlı hareketleri var

E Hocaoğlu
E Hocaoğlu - 5 ay Önce

Sol kanatta , bekleri öyle yanlız bırakıyor ki tamamının performansı düşük gibi görünüyor.. Geriye desteği bırak, ufak bir kaçan oyuncuyu takip etse pozisyon olmayacak durumlarda bile gollük atak veya gol ile burun buruna geliniyor.. Tete de gelişme var.. bence ,sene sonuna kadar beklenmeli..

Josef Sunken
Josef Sunken - 5 ay Önce

Zaha oyunu hızlandıracağı yerde yavaşlatıyor. Ceza alanı yakınlarında pas yapacağı yerde çalıma giriyor ve topu eziyor. Bu durumda rakip zaten önlemini alıyor. Fenerbahçe bu işi çok iyi yapıyor ve buralarda tek pas ve şut atarak oyunu hızlandırıyor ve sonuca gidiyor. Derbiden korkuyorum adamlar ceza sahası dışından şutlarla sonuca gidecekler. Bizde aynısını yapmalıyız. Hoca şut çalışması yaptırsın ve ilk o birde bu oyunculara yer versin. Ayrıca Zaha giderse iyi olur. Yoksa tek pas oyununu sezon sonuna kadar oynamalı.

Tarık ÇOŞKUN
Tarık ÇOŞKUN - 5 ay Önce

Okan bey Zaha oynasin diye keremi Bitirdi.Yetmedi orta sahada Kerem oynasın diye Oliviara yi bitirdi.Tete Ziyech oynasın diye takımı bitirdi.Eline sağlık Okan hoca.Kopenag kadar olamadı takım.Evinde deplasmanda nasıl oynanmasını bilmeyen hiç bir hava topunda başarı sağlayamayan ve inatla hava topuna devam eden Okan hoca Zaha nin geçen sene kaç maç oynadigindan haberi var mı.

Cunnigham
Cunnigham - 5 ay Önce

Testi kırıldıktan sonra yol gösteren çok olurmuş,bu adamlar alındığında herkes göbek atıyordu..ama yorumların hepsi doğru,hiçbiri takım oyuncusu değil ve taktik zekaları hiç yok...Ziyech hariç.

Hacı Ünal
Hacı Ünal - 5 ay Önce

Halil.dervisoglu zahadands tetefende naksmbudanda cok cok iyi oksn hocanin onu gormesi.lazim

mesut duran
mesut duran - 5 ay Önce

Muslera,beoy,sancez,abdülkerin,barış,kaan,torrera,kerem,ziyech,mertens,icardi devre arasına kadar.angelino,zaha,nonblele,demirbay, gitmeli 3,8,10