Yusuf Kenan Çalık: "Galatasaray olmayacak duaya amin dedi, biz söyledik ama 'Siz futbolu bilmiyorsunuz' dediler"

Galatasaray'da yeni transferlerinin çoğu performans olarak eleştiri almaya devam ediyor.

Yusuf Kenan Çalık: "Galatasaray olmayacak duaya amin dedi, biz söyledik ama 'Siz futbolu bilmiyorsunuz' dediler"

A Spor yorumcusu Yusuf Kenan Çalık, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çalık'ın açıklamaları şu şekilde:

"ANGELINO'YU DEFALARCA ANLATTIM"

"Galatasaray, geçen sezonu bitirirken sol bek, 8 numara ve santrfor yedeğine ihtiyacı vardı. Galatasaray, bu transferleri yaparken sol beke Angelino'yu transfer etti. Ofansif gücü yüksek ama defansta sıkıntı yaratacağını defalarca anlattım ama ofansifini de göremedik."

"BENCE BAKAMBU İYİ BİR TERCİH"

"Forvet olarak bence Bakambu iyi bir tercihti ve daha fazla süre bulabilir. Çünkü Icardi de formsuz. Bakambu iyi bir opsiyondu. Icardi'ninyedeğini bulmak kolay değil. Çünkü çok ekstrem durumlarda oynatabiliyorsun. 

"NDOMBELE, BENİM KİLOMDA OLMAYA DEVAM EDİYOR"

"8 numaraya Ndombele alındı ve olmayacağını söyledik ama 'Okan hoca adam eder, siz futbolu bilmiyorsunuz' dediler. Gerçekten de bilmiyormuşuz. Ndombele, benim kilomda olmaya devam ediyor. Olmadı, olmayacak, olmayacağı belliyidi. Olmayacak duaya amin denildi."

"OLIVEIRA VE MERTENS, BİRAZ ERKEN RAFA KALDIRILDI"

"Kerem Demirbay transfer edildi, Okan hoca memnun kalmadı ve devam etmedi. Okan hoca, Sergio Oliveira ve Mertens'i biraz erken rafa kaldırdı. Sonradan gerçekten ihtiyacı olduğunun farkına vardı ve daha fazla kullanmaya başladı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2023, 14:28
YORUM EKLE