Özgür Sancar: "Galatasaray'ın anlaştığını biliyorum, yüz yüze görüşmede imzalar atılır"

Galatasaray'da stoper ve orta saha transferi için görüşmeler devam ediyor.

Özgür Sancar: "Galatasaray'ın anlaştığını biliyorum, yüz yüze görüşmede imzalar atılır"

Futbol yorumcusu Özgür Sancar, Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Sancar'ın açıklamaları şu şekilde:

"RAMOS İLE ANLAŞILDIĞINI BİLİYORUM"

"Sergio Ramos'un Galatasaray ile maddi koşullarda anlaştığını biliyorum. Yapılacak olan yüz yüze görüşmede resmi imzaların atılmasını bekliyorum." 

"GALATASARAY, SOFYAN AMRABAT İÇİN FIORENTINA'YI İKNA EDEBİLİR"

"Sofyan Amrabat, Fiorentina'da problem yaşıyor ve takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor. Fiorentina, transfer olmasını bekliyor. En uygun opsiyon Galatasaray. Galatasaray da çok makul koşullarda transfer etmeye isteyecektir ya da kiralık olarak talip olacaktır. Abisi Nordin Amrabat da Galatasaray ile kontak olduğunu söylemişti. Menajeri Galatasaray ile görüşüyor. Bunu net biliyorum. Sofyan Amrabat, şu anda kadro dışı kaldığı için Galatasaray, opsiyonlu kiralama formülü konusunda Fiorentina'yı ikna edebilir ve transfer gerçekleşebilir. Eğer olursa benim için sürpriz olmaz."

"PARTEY, PAHALI BİR TRANSFER"

"Thomas Partey, Galatasaray'ın transfer gündeminde ama o da pahalı bir oyuncu. Adrien Rabiot sürpriz isim. Transferi gerçekten çok zor. Tıpkı Gravenberch'de olduğu gibi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2023, 13:17
YORUM EKLE