Özgür Sancar: "Galatasaray'ın son teklifi 6,5 milyon Euro bonservis ve iki futbolcu ama bir şartları var"

Galatasaray'da transferde hareketli günler yaşanıyor.

Özgür Sancar: "Galatasaray'ın son teklifi 6,5 milyon Euro bonservis ve iki futbolcu ama bir şartları var"

Galatasaray, Antalyaspor forması giyen sol bek Güray Vural ve santrfor Haji Wright'ı transfer etmek istiyor.

Özgür Sancar, Youtube kanalında yaşnan görüşmelerle ilgili son durumu aktardı.

Sancar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray, Antalyaspro'dan Güray Vural ve Haji Wright'ı transfer etmek istiyor. Haji Wright, ABD ile Dünya Kupası'nda da çok başarılı maçlar çıkardı. Antalyaspor'da da yükselen ivmesi var. O yüzden İngiltere'den talipleri var ve Atalanta da istiyor."

"Galatasaray'ın son teklifi 6,5 milyon Euro bonservis ve iki futbolcunun bütün hakları. Seferovic ve Patrick van Aanholt... Benfica da 'Eğer Seferovic'e takım bulursanız anlaşma yaparız' demiş."

"Antalyaspor'un kabul etmediği şey Patrick van Aanholt'un yüksek maaşı. Antalyaspor, Patrick van Aanholt'un bütün maaşının ödenmesi koşuluyla yapılan teklifi kabul ediyor. Yani iş van Aanholt'un maaşında düğümlenmiş durumda. Ben bu konunun çözüleceğini düşünüyorum."

"Güray Vural, Galatasaray'a gelmek istiyor. Haji Wright da ya Galatasaray'a ya da Atalanta'ya transfer olmak istiyor. Galatasaray'da oynamak istiyor. Çünkü şampiyon olma ihtimali çok yüksek ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor. O yüzden Galatasaray anlaşırsa Haji Wright'ın tercihi Galatasaray."

"Galatasaray'ın önümüzdeki günlerde Antalyaspor'u ikna edebileceğini düşünüyorum. İyi bir transfer. Icardi ile birlikte ilk 11'de de oynayabilirler. Birbirini tamamlayacak oyuncu profilinde. Transfer gerçekleşirse Galatasaray büyük iş yapmış olur."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2023, 22:45
YORUM EKLE