"Pablo Longoria, Galatasaray'dan transfer etmek istiyor"

Igor Tudor yönetimindeki Marsilya'da gelecek sezon adına transfer çalışmaları başladı. Ligue 1 ekibinin Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkat çeken genç oyuncuyu transfer listesine dahil ettiği belirtildi.

"Pablo Longoria, Galatasaray'dan transfer etmek istiyor"

Fransız basınına yer alan habere göre; Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya, Galatasaray'dan Sacha Boey'un durumunu yakından takip etmeye başladı. Fransız ekibinin genç oyuncuyu kadrosuna katmakta istekli olduğu vurgulandı.

Marsilya'nın kiralık olarak kadrosunda bulundurduğu Nuno Tavares ve Issa Kabore'nin performansından memnun olmadığı aktarıldı. 

Fransa Ligue 1 ekibinin iki oyuncuyu kadroda tutmasının beklenmediği ve gelecek yaz transfer döneminde sağ ve sol beke mutlaka takviye yapması gerektiği belirtildi.

MARSİLYA BAŞKANI İSTİYOR

Marsilya Başkanı Pablo Longoria'nın transfer listesindeki isimlerden birinin Galatasaray forması giyen Sacha Boey olduğu vurgulandı.

Rennes altyapısında yetişen oyuncunun sağ bekin yanı sıra sol bekte de kullanılabileceği kaydedildi.

DEVLER PEŞİNE DÜŞTÜ

Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkat çeken Sacha Boey için geçtiğimiz günlerde Arsenal'ın da devreye girdiği öne sürülmüştü. Sacha Boey ile ilgilenen diğer kulüplerin Newcastle United ve Crystal Palace olduğu belirtilmişti.

22 yaşındaki Fransız sağ bek bu sezon Galatasaray'da 22 maçta forma şansı buldu. Sacha Boey bu karşılaşmalarda 2 gol pası verdi.

Genç oyuncunun sarı-kırmızılılar ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Sacha Boey'un güncel piyasa değeri 6 milyon 500 bin euro.

Rennes altyapısında yetişen Fransız oyuncu, 2020-2021 sezonunu Dijon'da kiralık olarak geçirdi. Galatasaray geçtiğimiz sezon başında Sacha Boey için Rennes'e 1 milyon 150 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2023, 22:44
YORUM EKLE