Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray'da herkes ona inanmaya başlamış, Fenerbahçeliler de stres altında, günleri sayılı"

Galatasaray, şampiyonluk rekabetinde Fenerbahçe'ye karşı büyük bir psikolojik üstünlüğü elinde bulunduruyor.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray'da herkes ona inanmaya başlamış, Fenerbahçeliler de stres altında, günleri sayılı"

Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray ve Fenerbahçe rekabetiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Kütahyalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"FENERNBAHÇELİLER YİNE STRES ALTINDA"

"Türkiye Kupası gitti, Süper Kupa da gitti, Avrupa tehlikede, Süper Lig'de 2 puan gerideler. Fenerbahçeliler yine stres altındalar. Bunu sağlayan kişi Ali Koç. Süper Kupa maçına çıkıp belki de Galatasaray'ı yenseler her şey onlar lehine çok farklı olabilirdi."

"ALİ KOÇ'UN FENERBAHÇE GÜNLERİ SAYILI"

"Ali Koç'un Fenerbahçe günlerinin sayılı olduğunu düşünüyorum. Süper Kupa maçında takımını sahadan çekmesi de kendi cephesinden ciddi bir tepki aldı. O da bunu beklemiyordu. Bu sene de başarısızlık gelirse abbas yolcu diyebiliriz. Ligde puan kaybı ve peşinden gelen Galatasaray galibiyetiyle alt üst olurlar."

"GALATASARAY'DA MUHALİFLER BİLE ERDEN TİMUR'A İNANMAYA BAŞLAMIŞ"

"Galatasaray'da Erden Timur çok seviliyor. Eskiden çok ciddi muhalifler vardı ancak herkes ona inanmaya başlamış. Fatih Altaylı bile ona karşı ağzını açmıyor, düşünün. Şampiyon olsa da olmasa da taraftar sahip çıkar. Kredisi var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2024, 13:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
ADEM
ADEM - 3 hafta Önce

ASLAN PARÇASI ERDEN BEY....KOÇLARA SAHAYI DAR EDİYOR...SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ....KALBİ TEMİZ İNSAN....KOÇ GİBİ FİTNE FÜCUR DEĞİL....KALBİ İYİ İNSANLAR HEP KAZANIR....

Soner koper
Soner koper - 3 hafta Önce

Senin kadar cahil bir adam nasıl bir yorumcu olur hoş seni kanalına alanlarda aynı sen gibide al birini vur ötekine bozacıdan şıracı