Rasim Ozan Kütahyalı: "Şu hareketi Galatasaray'da yapamazlar, gerçekten büyük ayıp"

Türk futbolunda Galatasaray, ülkemizi Avrupa'da gururlandırırken Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın aldığı tarihi yenilgiler uzun süre akıllardan silinmeyecek.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Şu hareketi Galatasaray'da yapamazlar, gerçekten büyük ayıp"

BTV Youtube kanalında Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa'da aldığı sonuçlarla ilgili yorumlarda bulundu.

Kütahyalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"GERÇEKTEN BÜYÜK AYIP"

"Fenerbahçe 6-1 yenilmiş ve İsmail Kartal, basın toplantısında soru almadan kaçıyor. Bak Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay konuştu. Şu hareketi bırak Okan Buruk'u, Fatih Terim bile Galatasaray'da yapamaz. Gerçekten büyük ayıp. En azından spontane, göstermelik 1-2 soru alsaydın."

"OKAN BURUK'TAN ÖZÜR DİLİYORUM"

"Bugüne kadar Okan Buruk için söylediklerimden dolayı kendisinden çok özür diliyorum. Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon her açıdan kalitesini ortaya koydu. Diğer hocaları gözümde fazla büyütmüşüm. Galatasaray camiasının Okan'a sahip çıkması gerekiyor."

"ERDEN TİMUR'U BİLE LİNÇLENİRDİ"

"Şu 5-0'lık 6-1'lik sonuçları Galatasaray alsaydı, taraftarın çok sevdiği Erden Timur linçleniyordu, yerden yere vuruluyordu. İki kulüp arasında gerçekten kültür farkı var. Umarım Galatasaray gruplardan çıkar da ülke puanımız geriye gitmez." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2023, 18:18
YORUM EKLE