Rıdvan Dilmen alay konusu oldu! Galatasaray bin pişman etti

Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı Galatasaray yorumu gündeme oturdu.

Rıdvan Dilmen alay konusu oldu! Galatasaray bin pişman etti

Rıdvan Dilmen'in Galatasaray maçıyla ilgili yaptığı yorum olay oldu.

Fenerbahçe'nin Giresunspor'a 2-1 yenilmesinin ardından Başakşehir-Galatasaray maçının 0-0'a kilitleneceğini söyleyen Rıdvan Dilmen sosyal medyada alay konusu oldu. Sarı-Kırmızılılar rakibine tam 7 golle unutulmaz bir mağlubiyet tattırdı.

RIDVAN DİLMEN'İN SÖZLERİ ALAY KONUSU OLDU

Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe'nin Giresunspor'a 2-1 yenildiği maç sonrası Galatasaray karşılaşmasıyla ilgili söyledikleri bir anda en çok konuşulan konular arasına girdi. Ünlü yorumcunun Fenerbahçe'nin şok mağlubiyeti sonrası Başakşehir-Galatasaray maçıyla ilgili yaptığı tahmini Sarı-Kırmızılılar tiye aldı.

GALATASARAYLILARDAN RIDVAN DİLMEN'İN YORUMUNA BÜYÜK TEPKİ

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin yenilgisinin ardından Başakşehir-Galatasaray maçının 0-0'a kilitleneceğini söylemişti. Ünlü yorumcu, iki takımın da yenilme riskini almak istemeyeceğini ve maçın 0-0'a gideceğini belirtmişti.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEME OTURDU

Galatasaray'ın Başakşehir'e 7 gol birden atmasının ardından Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Rıdvan Dilmen'le ilgili sosyal medyada yüzlerce paylaşım yaptı. Dilmen'i tiye alan Galatasaray, ünlü yorumcuyu TT listesinin ilk sırasına yerleştirdi.

Kaynak: Akşam

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2022, 17:19
YORUM EKLE