Rıdvan Dilmen: "Ben olsam Galatasaray maçını izler ve geleceğimle ilgili bazı kararlar veririm"

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Mauro Icardi'nin suskunluğunu bitirdiği maçta Sparta Prag'ı 3-2 mağlup etti.

Rıdvan Dilmen: "Ben olsam Galatasaray maçını izler ve geleceğimle ilgili bazı kararlar veririm"

Sports Digitale Youtube kanalında Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI FİZİK OLARAK İLER GİTTİ"

"Son bölümde de gol atmasaydı eleştirilecekri ama Mauro Icardi fizik olarak çok iyi durumdaydı. Görerek, isteyerek topu kaleye vurursunuz. Icardi savunmayı geçerek tam istediği yere vurdu. Icardi'nin golündeki şut değil, gol vuruşu... Şut demek kolay. Mesela Kerem 'şut' attı. Icardi 'gol vuruşu yapıyor. Icardi fizik olarak gerideydi, bu üç maçlık periyotta fizik olarak ileri gitti."

"BEN TÜRK HAKEM OLSAM BU MAÇI İZLERİM VE..."

"Ben bir Türk hakemi olsam birbirimizi ararım. 'Nasıl bir maç yönetiyorlar, biz böyle maç nasıl yönetiriz?' derim. Mümkün mü? Ben Türk bir hakem olsam maçı izlerim ve geleceğimle ilgili bazı kararlar veririm."

"MAÇ DEĞİL, OYUN İZLEDİK"

"Biz bu maçta uzatmalar ile 95 dakika oyun izledik, maç izlemedik, oyun izledik. Sparta Prag'ın kazandığını görebilir miydik? Evet. Galatasaray'ın farka gittiğüni görebilir miydik? Evet." 

"TAKTİKTEN DAHA ÖNEMLİ BİR ŞEY VAR GÜVEN VE ARKADAŞLIK"

"Bak söylüyorum. Taktikten falan daha önemli bir şey var. Güven, bir de arkadaşlık... Kazanma güveni olmasa Galatasaray 3-2 kazanamazdı. Bunun önemi çok büyük."

"BU TAKIM TÜRKİYE'DE İLK 3'E GİRER"

"Sparta Prag iyi iyi bir takım. Galatasaray, iyi bir takımı alt etti. Bu takım Türkiye Ligi'nde en azından ilk üçe girer." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2024, 16:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adanalı
Adanalı - 3 ay Önce

Evet hocam bu sparta praq maçının Hakemi ve Var ı gibi Bizim ligde yönetilse Fenerbahçe Şampiyonluktan 10 puan gerideydi maalesef...