Rıdvan Dilmen: "Erden Timur'un doğru söylediğini düşünüyorum"

Türk futbolundan büyük sorunların yaşandığı dönemde özellikle Galatasaray Başkanvekili Erden Timur üzerinden operasyonlar yapılıyor.

Rıdvan Dilmen: "Erden Timur'un doğru söylediğini düşünüyorum"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, gündemle ilgili yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI AKILLILIK ETTİ"

" Icardi, kendini emniyette tutmak için geçen hafta çıktı, akıllılık etti."

"YABANCI SINIRI OLAYI AÇIKLANMALI"

"TFF'ye sesleniyorum, bir an evvel bu yabancı sayısı konusunu açıklamaları lazım. Ligin mesafesi çok daraldı, artık ligin planlamasını yapın. Dört büyüklerin toplamda 120 milyon Dolar'lık sözleşme hamlaleri var. Bu yabancı konusunu sağlıklı planlama yapabilmek için bir an önce açıklamalarında fayda var."

"HOCALAR AYNI, YÖNETİMLER AYNI KALACAK"

"Görüneni söyleyeyim, dört büyükler muhtemelen gelecek sezon da aynı hocalarla devam edecekler. Beşiktaş öyle, Trabzonspor yeni hoca aldı, Fenerbahçe'de şu ana Jesus kalacak gibi duruyor, Galatasaray şampiyon olursa da zaten kalır. Yönetimler de muhtemelen bu takımlarda aynı kalacak. Ee yönetim tamam, hocalar tamam, oyuncu durumları da belli olursa iyi olur. Yanlış transferlere mahal vermemek için bunu yapmaları lazım."

"ERDEN TİMUR DOĞRU SÖYLÜYOR"

"Herkes 'Hemen açıklasın' diyor ama Erden Timur, 'Sezon sonu açıklarım' diyor. Normal şartlarda savunması alınması gereken bir konu. Erden Timur'un doğru söylediğini ve onda kayıtların olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2023, 22:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kırımtay
Kırımtay - 1 yıl Önce

Niye sezon sonu şimdi değil liderler şu anda el değişirse açıklasa ne olur açıklamasa ne olur kimse inanmaz liderken söyleme liderlikten düşünce konuş kim inanır ona o zaman kahinler bile 2050 260 senelerinde felaket olacağını söylüyor o sene gelince taha ileri bir tarih verilir