Erman Toroğlu: "Galatasaray'ın işini bitirmek için yaptılar, bakın ağır bir şey söylüyorum"

MHK, bugün yaptığı hakem açıklamasıyla bir kez daha gündemin ortasına kendisini koydu.

Erman Toroğlu: "Galatasaray'ın işini bitirmek için yaptılar, bakın ağır bir şey söylüyorum"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Türkiye Kupası'ndan elenmesinde bşarol sahibi olan Özgür Yankaya konusunda MHK Başkanı Lale Orta'ya sert tepki gösterdi.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"LALE ORTA VE EKİBİNİN KASTI VAR"

"Galatasaray hakem yüzünden kupadan elenmiş, ödül vermişsiniz. O zaman siz Galatasaray elensin mi istiyorsunuz? Ayıp yahu! Hem günah, hem ayıp!"

"5 MAÇ ÖDÜL VERİYORSUNUZ"

"Galatasaray'ın maddi kaybı nolacak. Bu adamın yıllar önce bıraktırılması gerekiyordu. O zaman Galatasaray elensin mi dediniz de 5 maç ödül veriyorsunuz?"

"ÖZELLİKLE GALATASARAY MAÇINA VERİLDİ"

"Bu adam VAR'da bunu (penaltı pozisyonu) görüp çağırmıyorsa ve sonrasında 5 maça veriliyorsa, özellikle o maça verilerek işinin bitirilmesi sağlanmış. Özgür Yankaya bir takımı eleyip 5 maça gidiyorsa, Lale Orta senin ve ekibinin kastı var. Bakın ağır bir şey söylüyorum. Cevap versene Lale Orta!"

"FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR MAÇINDA OYUNCU REKLAM TABELALARINA GİTTİ"

"Geçen gün biriyle konuşuyorum; Özgür Yankaya, Fenerbahçe - Kayserispor kupa maçı. Maçın son dakikaları... Caner bir koydu Kayserili oyuncuya, Kayserili oyuncu reklam tabelalarına gitti. O top döndü Fenerbahçe gol attı, Kayseri elendi. Çok evvel bıraktırılması lazımdı. Hangisine ne yaptınız, Galatasaray elenince ödül verdiniz."

"O FEDERASYONUN GÖZLERİNDEN ÖPERİM"

"TFF'den bu açıklama için izin aldılar mı? Eğer aldılarsa, o federasyonun gözlerinden öperim. Böyle bir acemilik olur mu ya?"

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2023, 18:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Koray
Koray - 1 yıl Önce

Bu kadının ne amaç ile oraya getirildiğini herkes biliyor!! Ama amacına ulaşmadan defolup gidecek!! Ama bu ve bunun gibileri hic bir zaman Galatasaray 'linin olduğu bir ortamda başını önünden kaldıramayacak!! Tabiki utanma duygusu var ise!!!

Galata. Saray
Galata. Saray - 1 yıl Önce

Fenerbahçeye sormak lazım arda Güler'in havuza dalar gibi atladığı pozisyon da penaltı yi nasıl iptal etmedi var hakemi söyledi acaba bu skandal kararı nasıl verdiler açıklansın kamuoyu aydınlansın GS düşmanı Alper Ulusoy'un lisansının iptal edilmesi lazım böyle bir pozisyonda nasıl iptal ettirmez penaltiyi

Sefer
Sefer - 1 yıl Önce

Türkiye de Vicdanı olan herkes açık seçik bir şekilde olanları görüyor. Sadece Vicdanı olanlar bunu dile getiriyor. Hedefi şampiyonluk gelsinde nasılsın gelir ise gelsin diyenlerde, biz vicdan ve ahlak aramıyoruz!! Hem haksız puanlar alıp hemde cırtlak cırtlak utanmadan bağıranlar dan ahlak ve vicdanlı olması beklenir mi? Beklenmez. Bizde beklemiyoruz zaten!!

Sefer
Sefer - 1 yıl Önce

Bu kadını görünce iştahımızin kaçtığını sananlar, şampiyonluğa olan açtığımızda dolayı iştahi miz kaçmaz!!! Her türlü entirika, kumpas ve tezgahlarına inat şampiyon olacağız.

Hasan Tahsin Kılınç
Hasan Tahsin Kılınç - 1 yıl Önce

Fenerbahçe Ankaragücü maçında Fenerbahçe lehine verilen penaltıya bakın ayrıca uzatma süresi de cabası yazık oldu Ankaragücü nün üç puanı hakemler eliyle çalınıp Fenerbahçe ye verildi

Vatandaş
Vatandaş - 1 yıl Önce

Lale Orta belli bir amaç için o makama getirilmiş belli. Misyonunu tamamlayınca gidecek zaar. Misyonu da Ali Koç ile beraber Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak.!

Korkmaz Akçay
Korkmaz Akçay - 1 yıl Önce

Merhaba sevgili Erman hocan seni yorumlarını severek beğenerek izliyorum ,benim 30 yılım amatör yarı profesyonel futbol oynadım futbolu bilirim hakemlerimizi üzülerek izliyorum spor ahlaki kalmamış maalesef herşey gönlünüzce olsun Galatasaray şampiyon olur eğer masada oyunu kurmasalar.

İsmail yuksel
İsmail yuksel - 1 yıl Önce

Yorulduk usandik gina geldi.kimse kimseyi begenmiyor o şoyle yok boyle nereye varacak.Eskj rekabetleri arar olduk
Eski tat yok.dijital teknoloji akilli tlf cikali
Birde iddia buyuk sektor halini alinca
Maç keyfi tat kalmadi spor tv kanallari
Bile kim dogru kim yanliş sağlikli
Yorum yapamiyor.