Eyüp Yıldız: "Ali Koç yine karavana yapacak, milyonlarca Galatasaraylı sahip çıkar"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki gerilim, Ali Koç'un yeni hamlesiyle artmaya devam etti.

Eyüp Yıldız: "Ali Koç yine karavana yapacak, milyonlarca Galatasaraylı sahip çıkar"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Galatasaray Başkanvekili Erden Timur ile ilgili skandal operasyonu ortaya çıktı.

Galatasaraylı gazeteci Eyüp Yıldız, yaşanan gündemle ilgili yorumlarda bulundu.

Yıldız'ın açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR'U HEDEF ALMIŞ"

"Ali Koç, gündemi değiştirmek için bu sefer de Erden Timur'u hedef almış. Daha önce, isim isim vererek gazetecileri hedef göstermişti, bir şey elde edemedi, kimse korkmadı yılmadı. Sonra Point Hotel algısı yarattı, o da bir etki yaratmadı. Şimdi ise Erden Timur'a sarmış durumda."

"ALİ KOÇ YİNE KARAVANA YAPACAK"

"Galatasaray camiası Erden Timur'u size yedirmez, aksine daha da büyütürsünüz kahraman yaparsınız Erden beyi, yani başkan Ali Koç yine karavana yapacak. Başkanın çevresindekiler biraz cesaretini toplayıp ''yanlış yapıyoruz'' demeliler ama işte diyemiyorlar çekiniyorlar."

"BU ŞEKİLDE ŞAMPİYONLUĞU ALAMAYACAK"

"Başkan Ali Koç bu şekilde şampiyonluğu alamayacak, bunu birkaç hafta sonra kendisi de ''Ali Koç istifa'' tezahüratları eşliğinde anlayacak. Şampiyonluk kaçınca, Fenerahçeliler de bu algı operasyonlarını konuşmayacaklar. Ali Koç'un ne kadar başarısız olduğu konuşulacak."

"ALİ KOÇ'A KURBAN EDİLECEK YÖNETİCİ YOK"

"Galatasaray'da Ali Koç'a kurban verilecek yönetici yok. Erden Timur, Galatasaray'ın haklarını savunduğu için Ali Koç onu hedefe aldıysa, milyonlarca Galatasaraylı da ona sahip çıkar. Etik dışı bir şey yapmadığı sürece, herkes sonuna kadar Erden Timur'un yanında duracaktır."

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2023, 01:15
YORUM EKLE