Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'da Allah vergisi yeteneği var ve futbolcu olmak için doğmuş"

Galatasaray, Süper Lig'de milli ara sonrasında Hatayspor'u Mauro Icardi'nin golüyle 1-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'da Allah vergisi yeteneği var ve futbolcu olmak için doğmuş"

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK ABARTTI"

"Okan Buruk'un futbol anlamında ve kişilik anlamında beğendiğimi söylüyorum ama bu yıl Okan Buruk'un abarttığını düşünüyorum. Galatasaray'ın güçlü bir futbolu yok, bu maçta da akan oyunda pozisyonu yok. Aslında bana göre futbolun doğrusu Mertens ve Vinicius değişikliği değil. Torreira ve Nelsson ikilisi, bu maçta çok iyi oynadı."

"BU ÇOK TEHLİKELİDİR"

"Galatasaray'da 'Biz maçı nasıl olsa kazanırız' havası var ama aslında bu çok tehlikelidir. Öyle bir yerde takılırsın ki, 'Eyvah avantajım kayboldu' dersin, belki final maçında takılırsın. Ben bu maçta Okan hocaya rağmen kazandı Galatasaray diyorum"

"NE KADAR ZOR OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ"

"Zaha ve Ziyech'in oyundan çıkışında yönetmenin ne kadar zor olduğunu görüyoruz. İsmail Kartal için de bu geçerli. Şampiyon hoca olursanız olun, bu futbolcuları yönetmek zor. İlginçtir, Mertens - Vinicius değişikliğinin doğrusu daha tok bir orta sahadır."

"OKAN BURUK, 9. VE 15. DAKİKA ARASINI İZLERSE GÖRECEK"

"Galatasaray iç sahada 16'da 16 gidiyor ve Fenerbahçe ile birlikte Türkiye rekorları kırıyor. Okan hoca, 9. ve 15. dakika arasını izlerse bütün farkı görecek. Gelen golün nedeni, Galatasaray dönen topları aldı."

"OAKN BURUK, İYİ ANALİZ ETMİŞ"

"Milli maç araları yaramaz derler ama ben tam tersi fiziklenip güçlenirler derim. Galatasaray, 2-3 günlük Antalya kampına da gitti. Okan hoca, Kasımpaşa maçını iyi analiz etmiş ve takımı toparlamak için kampa götürdü."

"ICARDI'NİN ALLAH VEGİSİ YETENEĞİ VAR"

"Icardi, Galatasaray'da ligde penaltı attı. Bayern Münih ile oynanan ve Şampiyonlar Ligi gibi bir mecrada oynanan maçta da panenka penaltı kullandı. Allah vergisi yeteneği var ve futbolcu olmak için doğmuş." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2024, 21:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
S.horuz
S.horuz - 1 ay Önce

Hatay da olsa aynı futbol anlayışı geri dörtlü hücuma yakın orta saha boş hücumda hücumdakiler rakip defansın içinde kaybolmuş bir maçta değişik taktik maç oynasa Galatasaray Okan hocayı zorlanmadan maç alır diyeceğim