Rıdvan Dilmen, Galatasaray maçı için beIN SPORTS'u arayan ismi açıkladı!

Galatasaray - Kasımpaşa maçındaki Donk - Zaniolo pozisyonunun yankıları sürüyor.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray maçı için beIN SPORTS'u arayan ismi açıkladı!

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Kasımpaşa maçına müdahale edilmesiyle ilgili bilgiler aktardı.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"PROBLEM YAYINCI KURULUŞTA"

"TFF Başkanı bence yanlış yapmamış. Donk ile ilgili olay, ortalığı ayağa kaldırdı. Atiba'nın bir pozisyonu vardı. Eliyle vuruyormuş gibi... Bir sonraki gün sosyal medyada bir görüntü çıkmıştı. Hepimiz yanılmıştık. Mehmet Büyükekşi de yayıncı kuruluşu arıyor. 'Verdiğiniz açıyla haklısınız ama burada başka bir açı daha var. Bununla da gösterin' demiş. Buradaki problem yayıncı kuruluşta. Varsa elinizde görüntü verin."

"VAR HAKEMİNİN ÇAĞIRMASI LAZIMDI"

"Bence VAR hakeminin Atilla Karaoğlan'ı çağırması lazımdı. Donk'un niyetinin rakibine vurmak olduğunu görüyorum. Lale Orta'nın müdahale etmesi doğru değil. Geçen haftaki hakem Hakan Ceylan'dı. Bu hafa dinlendir! Niye Fenerbahçe maçına atıyorsun.?"

"LALE ORTA SORMUŞ, 'RIDVAN DİLMEN HAKLI' DEMİŞ"

"VAR ile ilgili suistimaller var demiştim. 'Şike var' demişim gibi söylendi. Lale Orta, eski MHK Başkanına bunu sormuş. O da 'Evet, Rıdvan Dilmen haklı' demiş. Ama hala aynı hakemlere maç veriyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2023, 10:53
YORUM EKLE