Rıdvan Dilmen: "Galatasaray maçını bütün dünyaya servis edelim, herkes aynısını söyler"

Galatasaray, Gaziantep FK karşısında geriden gelerek 2-1'lik önemli bir galibiyet elde etti.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray maçını bütün dünyaya servis edelim, herkes aynısını söyler"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"BÖYLESİNİ GÖRMEDİM"

"Türkiye'de bu kadar kötü Anadolu takımları ben hiç görmedim. Koca 45 dakika kendi yarı sahandasın. Rakibe tehdit sıfır. Bütün maçları izliyorum, böylesini görmedim."

"OKAN BURUK, LİGİ YURMUŞ"

"Okan Buruk bu ligi yutmuş. Hiç kimsenin yapmadığı, herkesin bu maçlarda son 20 dakikada yapacağı şeyleri devrede yapıyor."

"30. DAKİKADA UYANDI"

"Okan Buruk dakika 30'da falan uyandı. Diğer maçlardan farklı olduğunu gördü. Taraftarlara 'Kalkın' diye hareketlerde bulundu. Baktı ki rakibin üçlü blok çok uzun,takımı ve taraftarı silkeledi."

"O GOL BİR YERDE GELECEKTİ"

"Wilfried Zaha deniyor olmuyor, Mertens vuruyor olmuyor. Herkes vuruyor. Çataldan dönen bir daha direkten dönüyor. Bir yerde gelecek, o gol belli."

"BÜTÜN DÜNYAYA SERVİS EDELİM"

"Maçın istatistiklerini skordan bağımsız koyalım. Bütün dünyaya servis edelim. Herkes aynısını 'Bu maç 7-0 falan bitti' der."

"BU PUANI TOPLAYAMAZLAR"

"Türkiye'de 23 haftada 60 puanı benim oynadığım 103 gol atan Fenerbahçe de, dört sezon üst üste şampiyon olan Galatasaray kadrosu da toplayamaz."

"LİGİN ÖZETİ"

"Türkiye'de 4 büyük kulüp var. İkisi birinci haftadan ligi forse etmiş. Diğer ikisi beşinci haftadan itibaren 3 yiyor, 5 yiyor. Ligin özeti."

"ÖNCELİK SAĞ BEK OLMALI"

"Galatasaray önceliği sağ beke vermeli. Okan hoca, bu oyun formatında Kaan Ayhan'dan artık verim alamayacağını görebilir."

"BARIŞ ALPER, SOL KANADI BENİMSEDİ"

"İki maçtır Barış Alper Yılmaz sol kanada geçince daha etkili oynuyor. Sol bek oyuncusu olmamasına rağmen solu benimsemesini ilk yarıda sağ kanattaki yapamadığı işlerden görüyoruz."

"NELSSON HAKSIZ DEĞİLMİŞ"

"Nelsson bir ara küsmüştü. Haksız da değilmiş galiba dedirtiyor. Okan hoca formayı verdi, tekrar formayı bırakmıyor."

"TANSİYONLAR FIRLAYABİLİR"

"İnanılmaz bir lig yarışı var. Şu anda kimse ligin sonunu kestiremez. Son haftaya kadar gideceğini düşünüyorum. Tansiyonlar fırlayabilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2024, 15:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Aksoy
Ali Aksoy - 4 ay Önce

Mutlaka bir sağ bek almamız lazım.Dubois'i bedava verdik Başakşehir'e.

Futbolu Bitirdiniz
Futbolu Bitirdiniz - 4 ay Önce

Bence Türkiye Ligi'nden hiçbir cacık olmaz. Şaibe çok bu ligde. Ne futbolcular dürüst davranıyor ne hakemler adil karar veriyor ne de yöneticiler ağızlarından çıkanı duymuyorlar. Benim kanaatime göre GS başkanı ile Fenerbahçe başkanı Arabistan da otelde anlaştılar Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için. Türk futbolunun bir an önce siyasileşmekten kurtulması gerek. Koç ailesinin bütün üyeleri 3 büyük kulüpte yönetici ve finansman olarak görev yapıyor. Bunlar neden bir takımda değilde 3 büyük takıma dağılmış hiç düşündünüz mü. Ülkeyi karıştırmak için ellerinde hazır bir kitle tutuyorlar. Futbolumuzun bir an önce bunlardan kurtulması gerek