Rıdvan Dilmen: "Tüm Türkiye yanıldı, Galatasaray'da oynaması hepimiz için sürpriz oldu"

Galatasaray, deplasmanda Kopenhag'a 1-0 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

Rıdvan Dilmen: "Tüm Türkiye yanıldı, Galatasaray'da oynaması hepimiz için sürpriz oldu"

Sports Digitale Youtube kanalında Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY TUZAĞA DÜŞTÜ"

"Kopenhag, Galatasaray'ı kendisine uydurmaya çalıştı. Maçtan önceki bütün planları buydu. Galatasaray'ın tarzı rakibi kontrol etmek değil, hücum yapmak. Galatasaray ritim bulamadı. Galatasaray, genelde oyununu rakibe kabul ettiriyordu, buna Bayern Münih maçı da dahil olmak üzere. Galatasaray'ın seozn başından beri en az pozisyona girdiği maçı oldu. Galatasaray, Kopenhag'ın 'temposuzluk' tuzağına düştü. 

"TETE, SÜRPRİZ OLDU"

"Tete, hepimiz için sürpriz oldu. Onlar da Ziyech'in oynamasını bekliyordu. Ziyech, bu maçta hazır değilse hangi maçta hazır olacak? Bu maçta bana hazır olması gerek. Hakim Ziyech konusunda tüm Türkiye yanıldı. Yorulana kadar Hakim Ziyech ile başlanabilirdi. Ziyech'i Galatasaray'da her maçta 11 de görmemiz lazım. Ziyech'in de kendisini sorgulaması ve bu performansta olması lazım."

"BOEY, ZIYECH VARKEN ETKİLİ OLDU"

"Sacha Boey'in etkili olduğu bölümler Ziyech'in oyunda olduğu bölümlerdi. Çünkü Ziyech toğu tutabiliyor, araya oynuyor, en kötü kesiyor. Tete öyle değil. Oyuna kötü başladığında bir türlü düelmiyor."

"BU KADRO 2-3 GALİBİYET ALMALIYDI"

"Galatasaray, Şampiyonlar Ligi kadrosu yaptı. Bu kadronun 6 maçta 2-3 galibiyet alması lazımdı. Hiçbir Galatasaraylı tek galibiyet beklememiştir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2023, 02:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmettopal
Ahmettopal - 5 ay Önce

Hakim oyuna girdi hücum gücümüz arttı son jaftalarin formda ismini 11 oynatmak büyük hataydi. Tete yumuşak bir oyuncu oyunu yavaşlatan .her topu ezen oynatılması hayatdi.. zaha nin oyundan alınması hataydi sol kanada barış alperle başlanıp hücum gücü arttırılabilirdi yazık oldu