Mahmut Alpaslan: "Adamı yerin dibine soktuk, Galatasaray'dan gidince değeri anlaşılır, bizde bir sakatlık var"

Galatasaray'da her maç öncesinde sol bekte oynayacak isim merak konusu oluyor.

Mahmut Alpaslan: "Adamı yerin dibine soktuk, Galatasaray'dan gidince değeri anlaşılır, bizde bir sakatlık var"

Galatasaray'da sol bek sorunu geçen sezondan bu yana hala yaşanıyor.

Galatasaray, bu sezon Leipzig'den Angelino'yu transfer ederek sol bek sıkıntısını tamamen çözmek istedi.

26 yaşındaki İspanyol sol bekin istenilen performansı verememesi ve sözleşmesindeki 20 maçlık opsiyon maddesi nedeniyle büyük bir belirsizlik ortaya çıktı.

A Spor yorumcusu Mahmut Alpaslan, Angelino ile ilgili yorumlarda bulundu.

Alpaslan'ın açıklamaları şu şekilde:

"ANGELINO GİDERSE DEĞERİ ANLAŞILIR"

"Biz Angelino'yu hakikaten yerin dibine soktuk ama öyle bir oyuncu değil. Eğer giderse değeri anlaşılır. Patrick van Aanholt da aynı şekildeydi, adamı hiç beğenmedik ama adam PSV'de takır takır top oynuyor."

"BİZDE BİR SAKATLIK VAR"

"Angelino, hayatı boyunda 4'lü defansta oynamadı mı? 4'lü oynamasını bilen adam burada mı futbolu unuttu? Bizde bir sakatlık var. Bu bir takım oyunu. Tek tek bakarsak herkesin defosunu bulursun. Takım oyununda birbirlerini kapatmaları gerekiyor. Angelino'nun çok kötü bir oyuncu olduğunu söylemememiz lazım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2023, 19:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Göktaş
Ali Göktaş - 5 ay Önce

Okan bu teteyle zahayı neden ısrar ediyor anlamıyor 3.5.2 sana gol lazım icardi top almak için hiç mücadele vermiyor biz bu maçı okanın kaprisleri yüzünden kaybettik şu maçta ne yapıp galip gelmen lazım sağ iç sol iç kısa pas bu takımı 5 lik yaparsın sol dış kerem soliç zaha göbek torera sağ dış barış sağ iç ziyech stoperde boey solda ise angelino iksinin arasına da kaan ilerde bakambu ve icardi hangisi aksarsa da halil dervişoğlu göbektede aksayan oldumu mertens olivera kerem demirbay işte bu ya kazan ya kazan sistemi şimdi noldu yine kaybettin anlamıyorsun barış alperi 85 .dakikada alıyon maçın içine orda ettin sağ açık çocuğu ısrarla solda oynatıyorsun seninle olmuyor okan olmuyor bu iş

Deniz
Deniz - 5 ay Önce

Kötü degil cöp oglu cöpdür angelino...!!!! Bos konusma dayi.

Josef Sunken
Josef Sunken - 5 ay Önce

Ceza sahası dışından ziyeç haricinde hiç şutumuz yok. Böyle oynarsak fener bize 5 çeker. Şut çalışması yaptırsın Okan hoca. Ayrıca kornerler tek adam tarafından kalecinin çıkamayacağı 6 pas ön çizgisi üzerine atılsın. Zaha da çalımı bıraksın tek pas oynasın.

Hasan Baba
Hasan Baba - 5 ay Önce

Doğru bir tespit, GS'dan gittikten sonra giden bütün oyuncular sanki yeniden doğmuş gibi futbol oynuyorlar, anlamak mümkün değil sorun futbolcudan mı,kaynaklanıyor yoksa sistemden mi aslında bunu araştırıp konuya bir çözüm bulunmalıdır nokta vesselam

Balkesli
Balkesli - 5 ay Önce

Bende Mahmut Alpaslan beye soruyorum.Sende futbolu ne kadar çok biliyorsun bir anlat.Angelinho diyorsun yaaaa

Cimbomlu kral
Cimbomlu kral - 5 ay Önce

Çok deyerli cimbom ailesi bu maçı kaybetmemizin tek sebebi okan hocadır çünkü senin galibiyetten başka şansn yok bırak uefayı sen şampiyonlar ligi için transfer yaptn vede buna göre oynatman lazım hazırlamn lazm takımı adamlar beraberliğe oynuyor ama bizde adamlara ısrarla bizde beraberliğe oynuyoruz dedik adamlarda ozamn biz atalım dedi ve attılar okan hocam niye bukadar sitreslisin rahat olsana hocam senin kesinlikle galibiyete kurgu yapman lazmdı hocam orta sahayı kalabalık tutsaydn defansı 3leseydin keremi orda oynatmaktan vazgeçseydin zahayı ortaya alsydn ziyec le başlasaydn olivyra kesmesydin bu maç bizim dı ama okan hocam kendi elinle maçı onlara verdin bunları biz gördük okan hocam siz nasıl göremediniz ya keremin taraftara yem ediyorsun farkındamısın hocam angelno boş deyil arkadaşlar bakın bendn demesi sistemin kurbanı adam eğer adam akıllı oynatılsaydı ozman görürdünüz artk bunu görünya okan hocam ve bu futbol cuları sakın kaybetmeyin en iyi transfer kendi oyuncularınn gönlünü kazanmakla olur başta angelnio olmak üzere sakın kaybetmeyin bak benden söylemesi galatasaray hayallerini yine söndürdün hocam bari bunlardan ders al artık hocam biz uefaya kaldık diye sevinenlerden deyiliz biz olmamız gereken yerde olmak istiyoruz şampiyonlar liginde okadar şuan elinizde olan kadro birçok takım hayal edipte alamadığı futbolcular kıymetini bilin hocam yoksa fener maçında çantanızı elinize verirler