Sacha Boey: "Benimle ilgili büyük yalan söyledi, bir antrenör benim..."

Galatasaray'ın parlayan yıldızı Sacha Boey'den dikakt çeken açıklamalar geldi.

Sacha Boey: "Benimle ilgili büyük yalan söyledi, bir antrenör benim..."

Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey, Fransız basınına açıklamalar yaptı.

Boey'in açıklamaları şu şekilde:

"GENÇ YAŞTAN MENAJERLERDEN UZAK DURULMALI"

"Genç yaşta menajerlerden uzak durmak gerekir. Antrenmanlarda ve maçlarda kendi eleştirinizi yapabilecek ve eksiklerinizi görecek durumda olmalısınız. 'Neleri doğru yaptım, neleri yanlış yaptım ve neden?' Bu gibi sorular...."

"SİZE YALAN SÖYLEYECEKLER"

"Çocukken çok fazla maç izliyordum, sağ bek olduktan sonra maçlarda yalnızca sağ bekleri izlemeye başladım ve bu durumun bana çok faydası oldu. Futbolda bana göre en önemli şey; çevre. Gençlere tavsiyem altyapıda size yaklaşan menajerlerden uzak durun. Bu menajerler çoğunlukla size yalan söyleyecekler." 

"FUTBOLDAN ÖNCE PARA KONUŞTUĞU ZAMAN..."

"Mesela iyi olmadığınız bir maç sonrasında bile size gelip 'Sahanın en iyisi sendin' diyebilirler ve siz de nihayetinde bu yalana inanırsınız. Bir menajer futboldan önce para konuştuğu zaman bir sorun olduğunu biliyordum. Kendi kalitelerimi sorduğumda benim sahip olmadığım özellikleri saydıklarında da benim için tehlikeli olduklarını biliyordum."

"MENAJERLERİME TRANSFER HABERLERİNİ SORMUYORUM"

"Bazen yakın arkadaşlarım hakkımda çıkan transfer haberlerini gönderiyorlar, ben kendim çıkan haberlere çok bakmamaya çalışıyorum. Onlara da bir bilgim olmadığını söylüyorum çünkü gerçekten bilgim yok, menajerlerime çıkan haberlerin hiçbirini sormuyorum."

"PERFORMANSI ETKİLEYEBİLİR"

"Bu tip haberlere odaklanmak sizi ve performansınızı etkileyebilir. Futbolcu mentali çok hassastır. Bir yorum, eleştiri bazen her şeyin tersine dönmesi için yeterli olabilir. Bu yüzden çok dikkatli olmak gerekiyor.

"BİR ANTRENÖR BENİM HİÇ ÇALIŞMADIĞIMI SÖYLEDİ"

"Benimle ilgili söylenen en büyük yalan; ismini vermek istemediğim bir antrenör benim hiç çalışmadığımı söylemişti. Beni tanıyan herkes saha içinde ve dışında ne kadar çok çalıştığımı iyi biliyor. Kimse bu konuda hakkımda olumsuz bir şey söyleyemez. Benim çözemediğim, insanlara karşı beni değersizleştirmek için bir insanın neden böyle bir şey uydurma ihtiyacı hissettiği." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ajansspor

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2023, 22:25
YORUM EKLE