Sacha Boey: "Futbolu bırakmam söylenmişti, hiç kolay olmadı"

Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey kariyeriyle ilgili "Kaval kemiğimden geçirdiğim sakatlık sonrası futbolu bırakmam gerektiğim söylenmişti" açıklamasını yaptı.

Sacha Boey: "Futbolu bırakmam söylenmişti, hiç kolay olmadı"

Galatasaray'a 2021'de Rennes'ten 1.5 milyon Euro'ya transfer olan ancak gösterdiği performansla Fransa Milli Takımı'na kadar yükselen Sacha Boey, kariyerinin başlarında zor günler geçirdiğini söyledi. 

Galatasaray ile yaşadığı şampiyonlukta kutlamalar sırasında Chemin d'Or'u (Altın Yol) seçmesinin nedeni olarak yaşadığı zor günler olduğunu kaydeden 22 yaşındaki defans oyuncusu, "Kaval kemiğimdeki sakatlıktan sonra futbolu bırakmam söylenmişti. Buralara gelmek hiç kolay olmadı. Hayatta her şey her an değişebiliyor. Bu açıdan bakınca alınması gereken güzel bir mesaj var" diye konuştu. 

"KRAL GİBİSİN"

"İstanbul futbol kokuyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir ve İstanbulspor gibi İstanbul'dan 5 takım var. Kral gibisin ve gittiğin her yerde insanlar seni tanıyor. Yalnızca derbi maçlarında değil lig sonuncusuna karşı da stat tıklım tıklım oluyor. İnanılmaz!"

"UNUTULMAZ BİRANDI"

"Şampiyonluk kutlaması unutulmaz bir andı, taraftar, takım her şey çok güzeldi. Werenoi’nın şarkısıyla çıktım çünkü o da bizim banliyöden çıkan biri. Werenoi olmasaydı yine bizim banliyöden çıkan birinin şarkısıyla çıkardım. Kolay şartlarda yetişmedik."

"GALATASARAY'IN PSG MAÇLARINI İZLİYORDUM"

"Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın PSG ile olan maçlarını izliyordum. Çılgın bir atmosfer olduğunu görüyordum ama bu kadarını beklemiyordum açıkcası. Türkiye’nin en büyük takımı Galatasaray’da oynuyor, maçları kazanıyorsanız herkes size iyi davranıyor."

"KAMERUN'A HİÇ GİTMEDİM"

Kökenleri Kamurun'a uzanan Sacha Boey, Afrika ülkesine bir gün gideceğini söyledi ve "Hayattaki en büyük mutluluğum annemi grurlandırmak. Beni 14 yaşında Rennes'e bıraktı. Ona en iyi şekilde teşekkür etmeye çalışıyorum. Babam Kamerunlu ama ben babamı hiç tanımadım. Kamerun'a hiç gitmedim. Bağlılık hissetmediğim bir ülkeyi temsil edemem onlara bunu söyledim." dedi.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2023, 02:50
YORUM EKLE