"Şampiyonluk gelecek, Galatasaray'a imza atacak"

En yakın takipçileri Fenerbahçe ve Beşiktaş'a 5 puan fark atarak zirvede çok önemli bir avantaj elde eden Galatasaray, artık rakiplerinden bağımsız olarak kendi işini kendi görmek istiyor.

"Şampiyonluk gelecek, Galatasaray'a imza atacak"

Galatasaray, Başakşehir galibiyeti sonrası Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 5'e yükseltirken İstanbulspor sınavından sonraki 4 maçını da kupadaki yarı finalister; Sivasspor, Ankaragücü, ve Fenerbahçe ile oynayacak. 

"BİR SÖZÜMÜZ VAR"

Zorlu fikstüre dikkat çeken Okan Buruk, "Bu camiaya verilmiş bir sözümüz var, rehavet bizi sıkıntıya sokar. Şampiyonluk için motive olmalıyız" dedi.

Hedefi belirleyen Cim Bom'da Okan Buruk'un sözleşmesi ile ilgili dikkat çeken bir gelişme de yaşandı.

OPSİYON MADDESİ DEVREYE SOKULACAK

Galatasaray Yönetimi, teknik direktör Okan Buruk'un gelecek sezon da takımın başında kalması için opsiyon maddesini devreye sokmaya hazırlanıyor.

MAAŞI 20 MİLYON LİRA OLACAK

Yaz döneminde Sarı-Kırmızılı kulüple 1+1 yıllık mukavele imzalayan 49 yaşındaki çalıştırıcı, bu sezon net 17 milyon Lira kazanırken, sözleşmedeki opsiyonun geçerli olması halinde önümüzdeki sezon 20 milyon Lira kazanacak.

ŞAMPİYONLUK HEDİYESİ

Kulübün yeni sözleşme müjdesini, şampiyonluk hediyesi olması amacıyla takım mutlu sona ulaştıktan sonra duyuracağı da gelen haberler arasında.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2023, 14:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erkekyavru
Erkekyavru - 11 ay Önce

Tekbuyukcimbombaskayok