Ersin Akan: "Galatasaray'dan ayrılmak için bana istekte bulunmadı, kimse inanmasın"

Galatasaray'ın milli futbolcusu Kaan Ayhan'ın menajeri Ersin Akan, "Kaan, Galatasaray'da mutlu. Ayrılık konusu gündeme bile gelmedi. Bu haberlere kimse inanmasın" dedi.

Ersin Akan: "Galatasaray'dan ayrılmak için bana istekte bulunmadı, kimse inanmasın"

Devre arası transfer döneminde Galatasaray ile anlaşan Kaan Ayhan'ın menajeri Ersin Akan, milli futbolcunun sarı-kırmızılı takımda mutlu olmadığı ve sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğine dair çıkan haberler sonrasında Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu. 

ERSİN AKAN'DAN YALANLAMA

Ersin Akan, Kaan Ayhan'ın şu anda Galatasaray ile şampiyonluğa odaklandığını ve sarı-kırmızılı ekipte mutlu olduğunu dile getirdi.

Akan'ın açıklamaları şu şekilde:

"AYRILIK KONUSU GÜNDEME BİLE GELMEDİ"

"Şunu çok net söylemek lazım; Kaan Ayhan, Galatasaray'da mutlu ve odaklandığı tek şey Galatasaray'ın şampiyonluğu. Ayrılık konusu gündeme bile gelmedi."

"BU HABERLERE KİMSE İNANMASIN"

"Haberler kesinlikle doğru değil çünkü Kaan'ın tek düşüncesi Galatasaray ile şampiyonluk yaşamak. Ayrılıkla ilgili benden bir istekte bulunmadı, bu haberlere kimse inanmasın" ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2023, 20:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 12 ay Önce

Biz GS taraftarları zaten inanmıyoruz. Ancak GS oynamak istemeyen bir futbolcuyu da GS kulübü bünyesinde bulundurma malı.