Ali Naci Küçük: "Galatasaray'a yeni isim geliyor, karar verildi"

Galatasaray'da sezon başından bu yana sorun oluşturan sol bek bölgesi için karar verildi.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray'a yeni isim geliyor, karar verildi"

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk’un bu sezon 5 farklı futbolcuyu oynattığı sol bekte ligde kalan 4 maçta Kazımcan Karataş görev yapacak.

Buruk, sezona devre arasında takımdan ayrılan Patrick Van Aanholt ile başlarken daha sonra bu bölgede asıl mevkisi sağ bek olan Leo Dubois da dahil olmak üzere Emre Taşdemir ve Kazımcan’ı denedi.

Kritik Başakşehir maçında sol bekte Doubois’nın görev yapması beklenirken Kazımcan bulduğu şansı iyi değerlendirdi ve takımın en iyi oyuncularından biri olarak öne çıktı.

İKİ İSİM SEZON SONU VEDA EDECEK

Girdiği 3 hava topu mücadelesini de kazanan, takımında en çok top ve en çok ikili mücadele kazanan oyuncular arasında yer alan 20 yaşındaki futbolcunun bu performansı sonrası Okan Buruk sezonun kalanında Adekugbe ya da Dubois değil Kazımcan’a şans verecek.

Kalan 4 haftada görev alacak olan Kazımcan önümüzdeki sezon Galatasaray kadrosunda yer alacak tek sol bek olacak. Kulüp Kazımcan dışındaki 2 sol beki Adekugbe ve Emre Taşdemir ile yollarını ayıracak.

YENİ BİR SOL BEK ALINACAK

Galatasaray'da 2018-19 sezonunun devre arasında takıma katılan Emre Taşdemir’in sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Sarı kırmızılıların devre arasında göndermek istediği ancak takımdan ayrılmayı kabul etmeyen 27 yaşındaki futbolcunun kontratı uzatılmayacak.

Ligden çekilen Hatayspor’dan kiralanan Adekugbe’nin ise opsiyonu kullanılmayacak. Galatasaray Kulübü, transfer döneminde forma rekabetini artırma adına Kazımcan’ın yanına bir sol bek alacak.

Kaynak: Ali Naci Küçük / Hürriyet

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2023, 23:59
YORUM EKLE