Şansal Büyüka: "Galatasaray'da olsaydı muhtemelen lig erken biterdi"

Galatasaray, ligde namağlup yoluna devam ederken Fenerbahçe ile kıyasıya bir rekabete girdi.

Şansal Büyüka: "Galatasaray'da olsaydı muhtemelen lig erken biterdi"

343 Digital Youtube kanalında Şansal Büyüka, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Büyüka'nın açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI FARKI VAR"

"Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki fark, Icardi farkı. Fenerbahçe'nin orta sahasında Fred ve İsmail Yüksek, daha dengeli ve sağlam oynuyor. Takım oyunununda Fenerbahçe, Galatasaray'a oranla bir adım önde. Galatasaray'ın da Icardi ile Fenerbahçe'ye oranla avantajı var. Icardi, sanki bir golcü değil, infaz memuru, yakaladığında atıyor. Fred ve Szymanski, Galatasaray'da olsaydı muhtemelen lig erken biterdi. İkisi de çok iyi oynuyor. Erden Timur da ilgilendiklerini söylemişti."

"GALATASARAY'IN 1 NUMARASI BENİM İÇİN KEREM AKTÜRKOĞLU"

"Kerem Aktürkoğlu, Türkiye'de belki de Avrupa'da geçiş oyununu en çabuk, en etkili, en hızlı oynayan oyunculardan biri. Savunmadan hücuma geçerken olağanüstü çabuk. Kerem'in geçiş oyununu Galatasaray'dan çekip alın, Öndeki oyuncuların hatta Icardi'nin bile performansının çok ciddi düşeceğini düşünüyorum. Yani Galatasaray'ın hücumcularını oynatan Kerem Aktürkoğlu. Galatasaray'ın 1 numarası benim için Kerem Aktürkoğlu."

"NELSSON'UN GİTMESİNİ İSTEMEM AMA TUTAMAZSIN"

"Nelsson gibi bir oyuncuyu kenarda tutabilmek çok kolay değil. Kulübede bekletmek de kulübün ekonomisi açısından doğru değil. Ben ara transferde Nelsson'un gideceğini sanıyorum. Galatasaray'a çok yararlı, her zaman ihtiyaç olabilecek, şampiyonlukta büyük pay sahibi olan bir oyuncu. Bir futbolsever olarak gitmesini istemem ama tutamazsın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2023, 01:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zirtaposki zongolos
Zirtaposki zongolos - 7 ay Önce

Amma büyüttünüz şu cinconu ya ligi üçüncü bitirir

Ultra Aslan
Ultra Aslan @Zirtaposki zongolos - 7 ay Önce

Geçen sezonda öyle konuşuyordunuz 10 yıldır her sezona şampiyon olucam diye girip olamayan sikebahce lı