Şansal Büyüka: "Galatasaray'da resital yapıyor, izlerken keyif alıyorum, işte budur"

Galatasaray, Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam ederken Şampiyonlar Ligi serüvenini sürdürebilmek için Manchester United ile kritik bir maça çıkacak.

Şansal Büyüka: "Galatasaray'da resital yapıyor, izlerken keyif alıyorum, işte budur"

Futbol yorumcusu Şansal Büyüka, 343 Digital Youtube kanalınad Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Büyüka'nın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, FENERBAHÇE'DEN DAHA FORMDA VE DAHA İYİ"

"İsmail Kartal ve Fenerbahçe'de formsuzluk var. Hocanın yaptığı değişiklikler eleştiri alıyor. Oyuncular ise ilk 10 haftadaki gibi oynamıyor. Galatasaray ile Fenerbahçe'nin oynadığı futbol arasında fark var. Galatasaray daha formda ve daha iyi."

"ZAHA İŞTE BUDUR"

"Son haftalarda Wilfried Zaha resital yapıyor, kreatif oynuyor, izlerken keyif alıyorum. Futbolun sert, savaşçı mücadelesi içerisinde bu gösterişini sonuca da yansıtabiliyor. Premier Lig'den gelen Zaha işte budur. İlk 7-8 haftadaki gibi değil."

"GALATASARAY KAZANIR"

"Manchester United toparladı. Galatasaray'ı sert bir maç bekliyor. Yine de Galatasaray kazanır diyorum. Icardi, Zaha ve Mertens oynamalı. Sağ kanatta herkes oynayabilir. Ziyech, Tete, Kerem, Barış fark etmiyor."

"KEREM'İN AYAĞININ AYARI BİRAZ BOZULDU"

"Kerem Aktürkoğlu, tek vuruş oyuncusu. 'Topu kontrol edip vurayım' demiyor. Ayağının ayarı biraz bozuldu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2023, 02:32
YORUM EKLE