Şansal Büyüka: "Onu bilmesem 'isim benzerliği' diyeceğim, sanki bitik, eli-ayağı kalkmıyor"

Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta sürpriz sonuçlara sahne oldu. Milliyet Gazetesi'nin duayen yazarı Şansal Büyüka geride kalan haftayı değerlendirirken, Galatasaray'ın yeni transferine eleştirdi.

Şansal Büyüka: "Onu bilmesem 'isim benzerliği' diyeceğim, sanki bitik, eli-ayağı kalkmıyor"

Milliyet Gazetesi'nin duayen yazarı Şansal Büyüka, Süper Lig 'de geride kalan 4. haftayı değerlendirdi. Büyüka, Galatasaray 'ın yıldız oyuncusu için 'Bitik, eli-ayağı kalkmıyor' ifadesini kullandı.

Büyüka'nın açıklamaları şu şekilde:

Galatasaray’ın yenilerine bakıyorum, takım içinde fark yaratamadılar. Galatasaray’ı daha öne taşıyamadılar, en azından şimdilik kalitelerini takıma, sahaya ve oyuna yansıtamadılar.

"SADECE KOŞMAK YETMEZ"

- Torreira, kariyerli bir oyuncu... Mücadele gücü yüksek... Ancak o güce yaratıcılık tarafını eklemesi lazım... Sadece koşmak, sadece mücadele etmek G.Saray’a yetmez.

"TOP AYAĞINA ÇOK YAKIŞIYOR AMA..."

- Oliveira... Hep yazıyorum... Top ayağına çok yakışıyor, futbolu biliyor, oyun zekası var. Ama günümüzün futbolunun istediği çabukluğa, hıza, kıvraklığa sahip değil... Temposu çok düşük...

"YILLARIN GOLCÜSÜ BİTİK"

- Seferovic’i bilmesem, “isim benzerliği” diyeceğim. Yılların golcüsü sanki bitik... Eli-ayağı kalkmıyor. Cehennem sıcaklarının bitmesini bekler gibi bir hali var.

"MERTENS, EN FAZLA ÖNE ÇIKAN İSİM"

- Mertens antrenman eksiğine rağmen, yenilerin içinde en fazla öne çıkan isim... Güçlendikçe, kalitesini daha iyi göstermeye başlayacak.

- Galatasaray’ın, yenileri hızla daha öne taşıması, Gomis mi-Seferovic mi ya da bir yeni golcü mü, hızla karar vermesi gerekiyor.

Kaynak: Şansal Büyüka / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2022, 20:06
YORUM EKLE