Şansal Büyüka: "Ruhen Galatasaray'dan koptuysa bu son derece kötü ama..."

Galatasaray, Süper Lig'de yoluna Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lider olarak devam ediyor.

Şansal Büyüka: "Ruhen Galatasaray'dan koptuysa bu son derece kötü ama..."

Futbol yorumcusu Şansal Büyüka, 343 Digital Youtube kanalında Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Büyüka'nın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'IN SAĞLAM BİR YAPISI VAR"

"Galatasaray çok iyi oynamıyor ama sağlam bir yapısı var. Fenerbahçe gibi çabuk kırılmıyor, çabuk bozulmuyor, panik yapmıyor, taraftar desteği çok daha güçlü."

"OKAN BURUK, SANTRANÇ USTASINA BENZİYOR"

"Kenarda santranç ustasına benzeyen bir hoca var. Saha içinde taşlarla inanılmaz bir şekilde oynuyor. Okan hocanın A, B C, D planı var. İki takım arasında ciddi hoca farkı ortaya çıkıyor. Takımına daha iyi hükmeden bir hoca var."

"ICARDI, TATİLİNE DEVAM EDİYOR GİBİ"

"Icardi, sanki Güney Amerika tatiline devam ediyor gibi. Fiziken antrenmansız kaldı ve buna bağlı bir düşüş ise kabul ederim ama ruhen Galatasaray'dan koptuysa bu son derece kötü ama Tete ve Zaha da kendine oynayan oyuncular. Geçen sene sağdan Rashica, soldan Kerem Aktürkoğlu getiriyordu. İki kanattan da yağmur gibi yağıyordu."

"OKAN BURUK'UN ZORLANDIĞI TEK ŞEY KEREM AKTÜRKOĞUL"

"Okan hocanın çözmekte zorlandığı tek şey Kerem Aktürkoğlu. Sol kenarı kaybettikten sonra eski etkili havasını kaybetti gibi. Buna rağmen taraftarlar tam destek vermeli. Kerem, Galatasaray ve Türk futboluna lazım. Kerem de kulaklarını tıkamak ve işine bakmak zorunda. Galatasaray'da her şey iyi gidiyor ama iyi gitmeyen bir tek Icardi ve Kerem Aktürkoğlu var."

"BARIŞ ALPER YILMAZ, KENDİNİ AŞTI"

"Barış Alper Yılmaz, kendini aştı. Başka bir yere evrildi. Barış Alper, atletik adam, tutulmuyor. 10 meterede rakibine 3 metre fark atıyor. En büyük avantajı bu. Fiziğin iyi olmazsa deparı 3 kez atabilirsin sonra kesilirsin. Özel antrenmanlar yapıyormuş. Önemli bir çalışma olmasa Barış Alper başka bir yere evrilmezdi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2024, 16:35
YORUM EKLE