Şansal Büyüka: "Türkiye'nin en iyisi Galatasaray'da, bunu hiç tartışmam"

Galatasaray, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Şansal Büyüka: "Türkiye'nin en iyisi Galatasaray'da, bunu hiç  tartışmam"

Futbol yorumcusu Şansal Büyüka, 343 Digital Youtube kanalında Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Büyüka'nın açıklamaları şu şekilde:

"TÜRKİYE'NİN UZAK ARA EN İYİ STOPERİ ABDÜLKERİM BARDAKCI"

"Benim için Türkiye'deki 1 numaralı stoper, yerli ve yabancı ayırt etmeden Abdülkerim Bardakcı'dır. Bunu hiç tartışmam. Konyaspor'dan beri benim için öyle. Türkiye'nin uzak ara en iyi stoperi. Galatasaray için çok önemli bir oyuncu."

"ICARDI, ESKİSİ GİBİ TOP ALAMIYOR"

"Icardi, Galatasaray'da top alamıyor. Rashica varken geçen sezon daha çok alıyordu. Kerem Aktürkoğlu solda oynarken Icardi'ye inanılmaz toplar indiriyordu. Ziyech ve Zaha, kendi oyununu oynuyor, gözünü açıp direkt Icardi'ye bakmıyor. Takım oyununda Galatasaray'da bir eksilme var ama Şampiyonlar Ligi için söylemiyorum."

"ASLA KABUL ETMİYORUM"

"Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde müthiş maçlar oynuyor. Kopenhag maçındaki 2-2, Münih’e kaybedişi, United’la berabere kalışı asla kabul etmiyorum. O oyunların karşılığı galibiyet olmalıydı ama aynı konsantrasyonu ligde gösteremiyor."

"KEREM, ESKİ VERİMİNİ KAYBETTİ"

"Kerem Aktürkoğlu, santrfor arkasında eski verimini kaybetti. Torreira'nın yanına ideal oyuncu hala bulunamadı ama şu anda tartışmasız Kaan Ayhan oynamalı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2023, 23:28
YORUM EKLE