Galatasaray'ın 3 yeni transferi ortaya çıktı!

Galatasaray'da devre arası transfer dönemi çalışmaları başlarken sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray'ın 3 yeni transferi ortaya çıktı!

Galatasaray’da Ocak ayı transfer çalışmaları resmen başladı. Teknik direktör Okan Buruk’la yönetimin yaptığı son transfer zirvesinde yol haritası da belirlenmiş oldu.

3 İSİM ÖN PLANA ÇIKTI

Hem ligde hem de Avrupa’da başarı hedefiyle yola devam eden Sarı Kırmızılılar, geniş çaplı bir operasyon yapmaya hazırlanıyor. Takımın kritik bölgelerini nokta atışı hamlelerle güçlendirmeye karar veren Galatasaray’da 3 isim ön plana çıkmış durumda.

Sarı Kırmızılı kulübün öncelik verdiği pozisyonlar sol bek, orta saha ve stoper hattı olacak.

ANGELINO'NUN SON MAÇI OLABİLİR

Sezon başında Leipzig’den kiralanan İspanyol sol bek Angelino’dan memnun olmayan Sarı Kırmızılılar, 20 maç oynaması durumunda devreye girecek olan zorunlu satın alma maddesini aktif etmek istemiyor.

Bu nedenle 26 yaşındaki futbolcunun son maçı, Şampiyonlar Ligi’ndeki Kopenhag sınavı olacak gibi görünüyor. 

SCOUT EKİBİ ÖNERDİ, TEKNİK HEYET ÇOK BEĞENDİ 

Angelino'nun yerine scout ekibinin önerdiği, teknik heyetin çok beğendiği 21 yaşındaki Fransız sol bek Bradley Locko için girişimler başladı.

SACHA BOEY'E BENZETİLİYOR 

Fransa Ligi’nde Brest forması giyen genç oyuncu, oyun tarzı ve fiziğiyle Sacha Boey’ye çok benzetiliyor.

BREST, 500 BİN EURO'YA TRANSFER ETTİ

Angelino’nun zorunlu satın almasındaki 6.5 milyon Euro’yu tamamen Locko’ya ayıran Sarı Kırmızılılar, Ocak ayında bu transferi bitirebilmek için her türlü formülü deneyecek. 

Brest, sezon başında Locko’yu Reims’ten sadece 500 bin Euro’ya transfer etmişti. Ancak genç oyuncu, artık Fransa Milli Takımı’nın gelecekteki sol bek adayları arasında yer alıyor.

TORREIRA'NIN YANINA İLK İSİM NDIDI

Gündemdeki bir diğer pozisyon orta sahanın merkezi. Burada Torreira’dan çok memnun olan Okan Buruk, Güney Amerikalı yıldızın yanına bir türlü istediği partneri bulamadı.

NDOMBELE'NİN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLİYOR 

Tottenham’dan kiralanan Ndombele’nin de beklentilerin çok altında kalması nedeniyle, Angelino’ya benzer bir operasyon bu bölgede de gerçekleşecek. Sarı Kırmızılılar, Fransız futbolcunun kiralık kontratını feshedip buraya hazır ve Torreira’yı tamamlayacak nitelikte bir isim takviye edecek.

Galatasaray’ın bu pozisyonda alternatifi çok fazla. Ancak son transfer zirvesinin ardından öne çıkan ilk ismin Wilfred Ndidi olduğu öğrenildi.

MALİYETİ UYGUN OLURSA ALINACAK

Transfer bütçesinin bir kısmının sol beke kayması nedeniyle daha dengeli hareket etmek zorunda kalan Sarı Kırmızılılar, Leicester City ile sözleşmesi bitecek olan 26 yaşındaki ön liberoyu, uygun bir maliyetle kadrosuna katmayı hedefliyor.

YAZIN TRANSFER DÖNEMİNDE GÖRÜŞME YAPILMIŞTI

Nijeryalı oyuncu yaz döneminde de Cim Bom’un gündemine gelmiş, ancak taraflar bonservis bedelinde anlaşmaya varamamıştı.

STOPERE SÜRPRİZ HAMLE YOLDA

Cim Bom’un transfer gündemindeki asıl sürpriz ise stoper hattında yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Brezilya basınında yer alan iddiada, Galatasaray’ın Bragantino forması giyen Leo Ortiz’le ilgilendiği ifade edilmişti.

NELSSON'UN YERİNE... 

Galatasaray Yönetimi’nin yedek kaldığı için takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Nelsson’a alternatif olarak bu transferi düşündüğü belirtiliyor.

2026'YA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR 

Brezilya kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve kaptanlık pazubandını takan 27 yaşındaki Sambacı için maliyet araştırması yapılacak.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2023, 22:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Onur elgün
Onur elgün - 5 ay Önce

Helal gs