Savaş Çorlu: "Galatasaray formalı fotoğrafını görebiliriz, iki oyuncu imza aşamasında"

Galatasaray'da transferde heyecan veren gelişmeler yaşanıyor.

Savaş Çorlu: "Galatasaray formalı fotoğrafını görebiliriz, iki oyuncu imza aşamasında"

Galatasaray muhabiri Savaş Çorlu, Futbol Plus Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili önemli bilgiler aktardı.

Çorlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"RAMOS TRANSFERİ EN GEÇ HAFTA SONU BİTER"

"Sergio Ramos transferinin en geç hafta sonu bitececeğini ve 4 Eylül'de Avrupa listesine dahil edileceğini düşünüyorum. Aldığım bilgiler de o yönde. Ramos, Galatasaray'a gelmek istiyor, Galatasaray da Ramos'u transfer etmek istiyor."

"RAMOS'UN GELMESİ ARTIK AN MESELESİ"

"Birkaç gün içinde Galatasaray formalı Ramos fotoğrafı görebiliriz. Ramos, Galatasaray için çok önemli. Artık gelmesi an meselesi. Transfer görüşmeleri sona doğru geldi. 8 milyon Euro civarına görüşmenin sonuçlanma aşamasında olduğunu söyleyebilirim."

"GALATASARAY, İKİ OYUNCUYLA İMZA AŞAMASINDA"

"Sergio Ramos ile Tanguy Ndombele transferleri şu anda Galatasaray'a en yakın isimler olarak gözüküyor. Ramos, büyük olasılıkla bitti. Galatasaray, iki oyuncuyla imza aşamasında. Ndombele, İtalya'dan bir takıma imza atmazsa Galataasaray'ın oyuncusu olabilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2023, 09:53
YORUM EKLE