Savaş Çorlu: "Galatasaray formasını giymesini ve nasıl oynayacağını herkes gibi ben de merak ediyorum"

Galatasaray'ın yıldız adayı transferlerinden Eyüp Aydın'ın nasıl bir performans göstereceği merak ediliyor.

Savaş Çorlu: "Galatasaray formasını giymesini ve nasıl oynayacağını herkes gibi ben de merak ediyorum"

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı isimlerden biri de Eyüp Aydın olmuştu.

Bayern Münih'ten transfer edilen 19 yaşındaki orta saha oyuncus, maç kadrolarına girmesine rağmen henüz forma şansı bulamadı.

EYÜP AYDIN GÜNDEMİ

Galatasaray muhabiri Savaş Çorlu, Futbol Plus Youtube kanalında Eyüp Aydın ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çorlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"OKAN HOCA, FIRSAT BULAMADI"

"Eyüp Aydın, Galatasaray'da forma şansı bulacaktır ama biraz daha zamana ihtiyaç var. Galatasaray, şu an yarışmanın içinde. Okan hoca, bir türlü farkı açacağı maçları bulamadı."

"GALATASARAY FORMASI GİYMESİNİ BEN DE MERAK EDİYORUM"

"Eyüp Aydın'ın Galatasaray formasını giymesini ve nasıl oynayacağını herkes gibi ben de merak ediyorum. Çünkü çok çalışkan ve fiziği çok iyi olan bir oyuncu. Merak ettiğim oyunculardan biri. Şans bulursa bunu en iyi şekilde değerlendirecektir. Alman displini almış ve Bayern Münih altyapısı görmüş bir oyuncu. Aldığımız bilgilere göre Eyüp Aydın, Galatasaray'da başarılı olacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2023, 23:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 7 ay Önce

Savaş ne olursun sen GS üzerine yorum yapma...GS ye karşı olanların yorumunu yap....yaptığın hiçbir yorum zerre GS'nin yararına değil....Allah aşkına sen GS'den uzak dur...GS'nin senin yorumuna ihtiyacı yok...Fb'li Yusuf Kenan yapsin sen yapma....hiç olmazsa Yusuf doğruları söylüyor...sende bir tane bile doğru yok...GS'mize uzak dur Allaha yakın ol...