Gökhan Gönül'den Galatasaray itirafı! "Çok enteresandı, çok üzüldüm"

Beşiktaş'ta oynadığı dönemde Galatasaray'a mağlup oldukları karşılaşma ile ilgili konuşan Gökhan Gönül, üzüntüsünü dile getirdi.

Gökhan Gönül'den Galatasaray itirafı! "Çok enteresandı, çok üzüldüm"

Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen son olarak Çaykur Rizespor'da futbol kariyerini noktalayan Gökhan Gönül'den Galatasaray itirafı geldi.

GALATASARAY MAÇINI UNUTAMAMIŞ

Sports Digitale Youtube kanalında Gökhan Gönül, Beşiktaş forması giydiği dönemde 2018-19 sezonunda Galatasaray'a 2-0 mağlup oldukları maçı unutamadığını söyledi.

Gönül'ün açıklamaları şu şekilde:

"KAZANSAK BİZ ŞAMPİYONDUK"

"En çok üzüldüğüm maç, Galatasaray deplasmanında 2-0 mağlup olduğumuz maç. Kazansak biz şampiyonduk. Çok enteresan kararlar vardı. Taç pozisyonu var."

"NECİP YERİNE GEÇMEDEN HAKEM OYUNU BAŞLATTI"

"İkinci golde ben oyundan çıkıyorum, oyuna giren Necip Uysal daha orta sahada benim pozisyonuma geçecek. Hakem oyunu başlatıyor, Necip yerinde olmadığı için golü yedik. Kariyerim adına en çok üzüldüğüm maç diyebilirim." dedi.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2023, 23:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selçuk Gerçek
Selçuk Gerçek - 7 ay Önce

Erden Timur demecinde ne kadar haklı. Aklı evveller "FB bunun neresinde" derlerse şaşırmayalım.

Bülent ÇIRAK
Bülent ÇIRAK - 7 ay Önce

Başka üzülecek şey kalmamış 1 değil 2 farklı yenildiği maça bahane yaratıyor... Aslında sen FENER'den ayrılmayacaktın.. Baktın satıyorlar futbolu Fenerbahçe li G. GÖNÜL OLARAK BIRAKACAKTIN.. ŞİMDİ NEFENERLİSİNNE BEŞİKTAŞI. TIPKI TANJU, EMRE, ŞEVKİ VB. GİBİLER GİBİ BOŞTA KALDIN.. YANLIŞ YAPTIN.. 38 DE DEĞİLDE 34 YAŞINDA BIRAKACAKTIN FUTBOLU VE HEP ZİRVEDE KALACAKTIN.. GERÇEKTEN ÜZGÜNÜM SEMİN ADINA..

Umut Bey
Umut Bey - 7 ay Önce

Hele bulduğu bahaneye,hele attığı çamura......

Tayfur memiş
Tayfur memiş - 7 ay Önce

Unutulmamak ve gündem yaratmak için boş konuşmalar

Halil akyuz
Halil akyuz - 7 ay Önce

Gökhan hakem sizin teknik direktörü nuz mü sana bu yorum yakışmıyor