Erdal Torunoğulları: "Beşiktaş'a gelmesi için görüşme yaptık ama Galatasaray'ı tercih etti"

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Erdal Torunoğulları, Barış Alper Yılmaz ile ilgilendiklerini ancak oyuncunun Galatasaray'ı tercih ettiğini bildirdi.

Erdal Torunoğulları: "Beşiktaş'a gelmesi için görüşme yaptık ama Galatasaray'ı tercih etti"

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Erdal Torunoğulları, sosyal medya hesabından Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu iddialarına cevap verdi.

Erdal Torunoğulları, yaptığı açıklamada o dönem Barış Alper Yılmaz'ın transferi için görüşmeler yapıldığını ancak milli futbolcunun Galatasaray'ın tercih ettiğini söyledi.

"BARIŞ ALPER YILMAZ İÇİN GÖRÜŞMELER YAPTIK"

Torunoğlu, "Barış Alper Yılmaz ismi özellikle o dönem görev yapan scout ekibimiz tarafından gündeme getirilmiş ve bunun üzerine oyuncunun transferi için gerekli çalışmalar ve görüşmeler yapılmış ancak oyuncu tüm gayretlerimize rağmen başka bir kulübü tercih etmiştir." dedi.

GALATASARAY, 2.1 MİLYON EURO'YA TRANSFER ETMİŞTİ

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ı 2021-22 sezonu başında Ankara Keçiörengücü'nden 2.1 milyon Euro karşılığında renklerine bağlamıştı. 

"KEREM AKTÜRKOĞLU, KESİNLİKLE GÜNDEME GETİRİLMEMİŞTİR"

Öte yandan Erdal Torunoğulları, Kerem Aktürkoğlu iddialarını ise yalanladı.

Siyah beyazlı eski yönetici, "Kerem Aktürkoğlu ismi ne o tarihlerde görev yapan teknik heyetimiz ne de scout ekibimiz tarafından kesinlikle gündeme getirilmemiştir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2023, 00:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Orkun Ceritoğlu
Orkun Ceritoğlu - 7 ay Önce

Adam 5 harflidir..