"Fenerbahçe'ye dönemez, Galatasaray'a transfer olacaktır"

Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan milli kaleci Altay Bayındır için çarpıcı Galatasaray açıklaması geldi.

"Fenerbahçe'ye dönemez, Galatasaray'a transfer olacaktır"

Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanlarından Metin Aşık'ın oğlu olan futbol yorumcusu Murat Aşık, ltay Bayındır'ın Manchester United kariyerinden sonra Türkiye'de Galatasaray'a döneceğini

Aşık'ın açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE YÖNETİMİ BANA KIZIYORDU"

"2 yıldır Altay Bayındır'ın Fenerbahçe için bir Volkan Demirel veya bir bayrak topçusu olmayacağını söylemiştim. O zaman bana yönetimden telefon geliyordu, kızıyorlardı. Neticede haklı çıktım."

"GALATASARAY'A TRANSFER OLACAKTIR"

"Manchester United - Galatasaray maçından önce yaptığı açıklamalarla mavi boncuk dağıtmaya başladı. Artık Fenerbahçe'ye dönme ihtimali yok. İlerleyen yıllarda Galatasaray'a transfer olacaktır."

"FATİH TERİM ÇOK İSTİYORDU"

"Ankaragücü forması giydiği dönemde Fatih Terim çok istiyordu. Erden Timur'la samimi sohbeti de bazı şeyleri ortaya çıkardı." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2023, 02:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
SELAHİTTİN AKGÜL
SELAHİTTİN AKGÜL - 7 ay Önce

BEŞİKTAŞ MAÇINA DÜRÜST NAMUSLU GÖRDÜNÜ ÇAN HAKEMLER OLSUN KÜÇÜK GİBİ GALATASARAY DÜŞMANI OLASIN AYAĞIMI KIRISIN UTANMAZLAR

Hüseyin Han
Hüseyin Han - 7 ay Önce

Altay Bayındır, Galatasaray 'a layik bir kaleci asla olamaz. Zayıf yönleri oldukça fazla. Güven vermiyor, çok hata yapıyor.