Savaş Çorlu: "Galatasaray teknik direktörlüğü için 1 numarada"

Galatasaray’da yeni teknik direktör arayışları sürüyor.

Savaş Çorlu: "Galatasaray teknik direktörlüğü için 1 numarada"

30 Nisan’dan yapılacak olan başkanlık seçimi sonrasında yeni başkanın tercih edeceği teknik direktör merak ediliyor.

Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu, iki aday olarak seçime girecekken bazı teknik direktör isimleri de ortaya çıkmaya başladı.

TEKNİK DİREKTÖR GÜNDEMİ

Galatasaray muhabiri Savaş Çorlu, Transfer TV Plus Youtube kanalında Bielsa iddilarıyla ilgili önemli bir bilgiyi aktardı.

Çorlu’nun açıklamaları şu şekilde:

-BİR NUMARA NURİ ŞAHİN-

“Metin Öztürk’ün yerli bir teknik adamla çalışmak istediğini biliyoruz. Bir numara da Nuri Şahin. İlhan Palut ismi de gündeme geldi. Galatasaray’da teknik direktörlük yapmak çok başka bir şey. Nuri Şahin, iyi bir Galatasaraylı, iyi bir futbolsever, iyi bir Avrupalı. Galatasaray’da çalışacak teknik adamın ilk önce diploması olması gerektiğini düşünüyorum. Nuri Şahin, çok iyi gidiyor, hedefine mutlaka ulaşacaktır ama o gün bugün mü dersek, bu ortamda çok başarılı olacağını düşünmüyorum.”

-RAINERI İLE ÇALIŞMAK İSTİYOR-

“Eşref Hamamcıoğlu’nun gündeminde Ranieri var. Çok tecrübeli bir isim. Kariyerleri bir teknik adam. İki başkan adayının da çok net teknik adamları var. Eşref Hamamcıoğlu’nun Ranieri ile çalışmak istediğini istihbaratım olarak söyleyebilirim.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com 

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2022, 11:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
CEMAL KOCAMAN
CEMAL KOCAMAN - 2 yıl Önce

GALATASARAY ÖNCE BAŞKAN ADAYI BULMALI NE METİN ÖZTÜRK NEDE EŞREF HAMAMCIOĞLU BU İŞİ YAPAMAZ METİN BEY BIRAZCIK EŞREF BEYDEN ÜSDÜN AMA EŞREF BEY BURAK ELMAS YÖNETİMİNİN DEVAMIDI BİR İŞ BECEREMEZ ÇÜNKÜ DENENMİŞDİR AMA İÇERDEN AMA DIŞARIDAN BETER OLURUZ BU GÜNLERİMİZİDE ARA HALE GELİRİZ SAKIN HA SAKIN EŞREF BEY DEMEYİN