Savaş Çorlu: "Okan Buruk'un veto ettiğini duydum, transfer edilmesini istemiyor"

Galatasaray'da yerli transferi konusunda gündemdeki isimlerle görüşmeler sürüyor.

Savaş Çorlu: "Okan Buruk'un veto ettiğini duydum, transfer edilmesini istemiyor"

Galatasaray muhabiri Savaş Çorlu, Futbol Plus Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çorlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"SALİH ÖZCAN VE BERKAY ÖZCAN'I KOLAY BIRAKMAZLAR"

"Salih Özcan transferinin fırsat transferi olacağını zannetmiyorum. Borussia Dortmund'un kolay bırakmayacağı bir oyuncu. Diğer tarafta Berkay Özcan var. Okan Buruk'un eski öğrencisi. En iyi çıkış yaptığı dönemde Okan hocanın takımında oynamıştı. Başakşehir'in bırakmayı çok niyetli olduğunu düşünmüyorum."

"OLIVEIRA İÇİN 20'SİNE KADAR HER ŞEY OLABİLİR"

"Galatasaray oraya bir transfer yapacaktır. Berkan Kutlu'nun yerini dolduracak bir oyuncu mutlaka şart. Sergio Olivera ile ilgili şu anda her şey olabilir. Çünkü Arabistan'da ayın 20'sine kadar bir transfer süreci var."

"OKAN HOCA, ÖMER ALİ ŞAHİNER'İ VETO ETTİ"

"Ben yerli bir sağ bek ve bir de orta saha alınabileceğini düşünüyorum. Çok da fazla fırsat transferi kalmadı. Sağ bek için Zeki Çelik ve Ömer Ali Şahiner var ama Okan hocanın Ömer Ali Şahiner'i veto ettiğini duydum. Eski öğrencisi ama Okan hoca düşünmüyor."

"YERLİ HAVUZU EN ZAYIF GALATASARAY"

"Yerli havuzu en zayıf takım rakiplerine göre Galatasaray. Sağ bekten önce 8 numara daha öncelikli ama Berkan ve Yunus Akgün gitti, o yüzden 2 tane yerli oyuncu gerekiyor."

"LEO DUBOIS İLE YOLLAR AYRILIYOR"

"Kerem Demirbay'ın hala 8 numara mı on numara mı olduğunu anlayamadık. Leo Dubois ile de yollar ayrılıyor. Eğer çok zor durumda kalınırsa sağ bek için altyapıdan Ali Turap Bülbül kullanılabilir. Galatasaray'ın gelecekteki sağ beki olabilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2023, 21:09
YORUM EKLE